12 heinäkuuta, 2017

Voitto kotiin!!

Yo!! Osallistuin Suur-Jyväskylä -lehden kisaan parhaasta SuomiPop -muistosta, kerroin kun n. 10 v. sitten intouduin rokkaamaan Maija Vilkkumaan Kesä -biisin tahdissa niin että keikahdin sen aidan yli ja löin pään asvalttiin, auts! ei muuta kuin kömmin takaisin ylös ja sitkeästi biisi loppuun;DD Sit piti mennä huilailemaan lavan taa, onneksi en missannut settiä juurikaan kun se biisi tuli aika lopussa.

Enivei, tämä stoori katsottiin parhaaksi ja voitin kaksi kpl kolmen päivän lippuja tämän kesän festareille, jotka siis alkavat huomenna!!! Iiiiik!!

Torstaina ei ole oikeastaan muuta katsottanaa kuin Sanni, tuiskut, yöt, wiskarit ja laurit ei vaan iske... .

Perjantaina on sit vähän enempi mielenkiintoista: Apulantaa en ole koskaan livenä nähnyt, telkusta kun katsoo ni tuntuu olevan pojilla kunnon rytinä päällä=) Popeda on aina takuuvarmaa kauraa, Juha Tapio kiinnostaa ja sittten tämä juuri ed.postauksessa parjaamani HH! Ans kattoo nyt, toivottavasti olen väärässä ja ruissin keikka oli vaan poikkeus.... .Lauantaina onkin vuorossa suosikkipäivä, toivottavasti aurinko paistaa ja kaikilla on kivaa!! Suvi Teräsniskan tulkinta on jumalaista, Vesala on niiiiin parasta, Jenni Vartiaisen olen aina halunnut nähdä!! Jennin jälkeen voisikin siirtyä muualle, ei oikein kuusikymppisten Dingo kiinnosta, Robin voisi olla ihan jees mut se musa on liian teiniä ja Profeetat on vaan niin tolkutonta elvistelyä, ei kiitos;DDSilleen uskomatonta että en ole juur koskaan mitään mistään voittanut ja nyt kun osallistunut kahteen niin kaksi voittoa!! Ilmoittauduin nimittäin tuossa kk aiemmin Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen treeninomaiselle harjoituskeikalle ja sain yhden lipun viidestäkymmenestä! En vaan päässy paikalle kun oli polvi kipeä...nyyh! Nyt tuli kisaan sata tarinaa ja minä, minä, minä voitin!!!  :D Edellinen kerta kun osallistuin ja voitin, oli joskus -09, silloinki sain viidenkympin arvoisen lahjakortin keikoille, käytin sen Vilkkumaahan. Eli siis arpajais-ym.kisojen kaikki voitot on olleet musaa, siistiä!!

Kun nyt vielä sää suosisi, rakkautta on turhaa odottaa kun näin hyvä arpaonni suosii:DD Ai niin, hedelmäpelistäkin sain tolkuttomat 900 000 pistettä pari yötä sitten, normisti niitä on jotain 30 000. 
Et silviisii...

Päivitys: Pistin liput eteenpäin, ei huvittanut lähteä bilettämään persaukisena.....

Päivitys2, tällä voitin!: 
”Vilkkumaan Kesä-niminen kappale on aina ollut jotensakin räjäyttävä kokemus ja tällä kertaa heiluin eturivissä aivan intona. Niin intona että kiepsahdin kohtuullisen hallitusti sen järjestyspuomin yli ja pää edellä asvalttiin! Kuten sanottu, oli hallittu kierähdys ja vaikka sattuikin aivan perkeleellisesti päähän niin jatkoin sitkeästi biisin loppuun. Sit oli pakko lähteä istuskelemaan kun hieman pyörrytti. Orkesteri lopetti ja kävelivät siitä ohi, lohduttaen: ei kai pahasti… olipa hurjan näköinen. Vakuutin orkesterille voivani hyvin, mitä nyt hetken täytyy istuskella. Eli kolahti Suomipop!”

Sus'

3 kommenttia:

 1. Hei, rutkasti onnea! Ihan pikkaisen oon kade....Mut ihan pikkaisen vaan. Tosta Trio Niskalaukauksesta kyllä sitäkin enemmän ja vielä kun et sitten päässytkään menemään, tosi kökkö juttu.

  Muuten kuulostaa musikkimakumme aika samanlaiselta, Sannin voisin kyllä vaihtaa vaikka...Wiskariin tai johonkin. mutta tuo lauantai ei kyllä nappaa yhtään.... Ei kukaan niistä. Tai Dingoa ihan vaan pilke silmäkulmassa ja eilen saamani..öö.. miksi niitä sanotaan?.. se mikä misseilläkin menee tosta olan yli? Mulla siinä lukee "I was hot in the 80's!" :D :D
  Ja juu ei. Dingo EI ole koskaan kuulunut mun suosikkeihin, mutta yks autoilureissu porukalla on jäänyt mieleen: auto täynnä porukkaa (onneksi ei törmätty poliisiin, osa olisi joutunut kävelemään useamman kymmenen kilometriä...) eikä autossa ollut muuta kuunneltavaa kuin YKSI Dingon kasetti. Kotiin päästyä osattiin kaikki biisit ulkoa ja osataan vieläkin :D Että ihan vaan nostalgian vuoksi :)

  Että oliko se musiikkimaku sittenkään samanlainen :D

  VastaaPoista
 2. Pääasia et diggaa musasta noin ylipäätänsä. Osalle porukkaa se on yhdentekevää mitä ne kuuntelee, ei ymmärrä=)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut. Olisit mennyt aukisenakin. Totaalisen epämusikaalisena tykkään musiikista, monenlaisesta, mistä milloinkin, fiiliksen mukaan. Dingoakin aikanaan diggasin, nyt jätän väliin.

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.