25 kesäkuuta, 2017

Reissussa rähjäännytty....

Onpas kertakaikkiaan väsynyt olo reissun ja juhannuksen jäljiltä. Still Alive... !

Laitan kissa-kuvan kun en muuta jaksa:Sus'


4 kommenttia:

 1. Kyllä se elämä siitä voittaa. Muuten ei pääse uusille reissuille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin tekee, ärsyttää vain kun vähän mokasin reissun viimeisillä metreillä, sanatarkasti: olin sen verta pierussa että onnistuin loukkaamaan polvea ja nyt on niin perk.. kipeä... . Nyyh! =)

   Poista
 2. Dagen Efter voi joskus olla kamalaa, mutta sieltäkin ahjosta noustaan, ei sinne koskaan kantsi jäädä oleilemaan. Vai loukkasit itseäsi, kylmää laitat ja voltaren fortea ja jos ei tokene, niin kantsiis näyttää lekurillekin, josko jokin kierukka onkin sanonut sopimuksen irti. Monasti kyllä kun pikkupöhnissä kaatuu, niin ei satu mitään vai olikos se niin, että pitääkin olla kunnon kaatokänni, niin ei satu mitään. Alkas naurattamaan (ei sille sun kipeälle polvelle), muistan yhden melkoisen juopon, joka fillaroi taloni ohitse, yks kaks sen vauhti pysähtyi, et usko, miten kauan se pysyi pystyssä, jalat polkimilla ja fillari seisoi paikallaan! Se oli melkoinen nähtävyys ja sitten se rojahti jalat polkimilla suorin vartaloin asfaltille. Menin katsomaan, tuliko iso kipeä...se totes, että miten hän tässä on fillarin kanssa, kun just nukkui! Hahhahahah, se oli nukahtanut lestalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tämä tästä, polvet olleet paskana jo pennusta eli tuttua puuhaa. Nukahtanut pyörän päälle ajaessa?? Aika hyvä =)

   Poista

Kommetit kuitataan aina.