08 toukokuuta, 2017

Maanantain kootut

Että voi pieni asia aiheuttaa nousevaa turhaumaa: Keljon Prisma on ns. lähikauppa josta olen jo vajaan kahden vuoden aikana hakenut kaiken peruskaman mitä immeinen tarvii elossa pysyäkseen. Nyt on ilmaantunut vakava puute!! Juon litratolkulla kuukausittain Rainbow-Ananasmandariinimehua ja nyt on mennyt liki kaksi viikkoa kun tyhjä hyllypaikka tervehtii kaupassakävijää!

Himoitsen kyseistä mehua syystä että se on halpaa, maistuu hyvälle ja ennenkaikkea siksi, että siinä on lisättyä B-vitamiinia joka tekee siitä edellisten syiden tähden täydellisen erinomaista krapulajuomaa. Alkoholi kun kuluttaa nimenomaan B-ryhmän vitamiineja, esim B-12 vitamiinin puutostila aiheuttaa vainoharhaa, se on nimittäin välittäjäaine kun tietoa siirtyy päässä ja sen puutos siis aiheuttaa tiedon siirtymisen vajavaisena tai väärään paikkaan eli ajatus alkaa tulkitsemaaan todellisuutta väärin. Ei hyvä....

Ja nyt siis kun mehua ei saa, krapulat siis on hankalampia!!

  Itkupotkuraivarit!! 

Varsinkin kun jo kolme päivää sitten huomautin asiasta ns. juomavastaavalle joka lupasi korjata tilanteen. Tyytyväistasapainoinen arki voi kaatua näinkin pieneen kiveen, asiaan vaikuttaa se että olen kehua hehkuttanut Keljon Prismaa maan parhaaksi kaupaksi!! Täydellisyyteen on tullut särö, niiden tapana on levitä ja kohta ei näe ikkunasta ulos, säröä täys..... =)

Kaupasta tullessa avasin koneen ja sitä myötä tv-n joka toimii näyttönä. Oli alkamassa Uusi päivä -ohjelman toistot eli kolme jaksoa peräkkäin. Aloin katsoa kun niitä joskus tulee seurattua, nimenomaan näin kun tulee viikon jaksot putkeen. Kaiken näkis Areenasta mut...
 Olen joskus maininnut, muistaakseni, et olen sarjaihastuja ja nyt taas on tää niin iik jotain mahtavaa josta jo aiemmin hehkusin, Hennariikka Laaksola on vaan niin täydellisen upea pakkaus ja jos vielä olisi tuollainen kuin sarjassa niin a vot!!


Joku joogakohtaus oli ja siinä sit esiteltiin vartaloa joka kulmista, hothothot!!!
Mut ei pelkkä hot riitä, muuten olisin kokoajan sekaisin ihastumisista. Jotenkin vaan HR vie mun sytämmen sivupoluille=) On muuten eka nainen UP -sarjassa johon ihastuin eli ei se efekti nyt ihan joka päivä iske ;D

Talvi se jaksaa tapella Kesän kanssa, Kevät on heitetty pihalle jo ajat sitten!!
On se outoa kävellä ulkona kun päällä tummat pilvet joista tulee lunta ja sadan metrin päässä näkyy pilvetön alue jossa paistaa aurinko ja on ...kesä.

Sus'

7 kommenttia:

 1. On ihan pirun ärsyttävää, kun vakikauppa menee ja lopettaa jonkun tuotteen valikoimistaan. Saattaa aiheuttaa sen, että kauppa vaihtuu, ja se voi olla ihan joku "pikkujuttu". Mutta pienistä puroista ja silleen... (Kävin viikonloppuna katsomassa koskea kostein silmin "miks mä en pääse tonne - itkupotkuraivarit" - no ei ihan, mutta haikeeks veti)

  Mulle kettuiltiin perjantai-iltana, kun vedin huikeat KAKSI lonkeroa :D Hirvee känni päällä, jo olemassa olevien lääkehumalan (epilääkkeet) ja vielä pahemman syntymähumalan lisäksi... ;)
  No okei tunnustan, käytös oli ehkä sitä luokkaa, että tuntematon olisi voinut luulla, että oon oikein ryypännytkin.
  Lääkkeiden takia kun en voi.

  Kesä hei tulee, kaikkien räntä-, lumi- ja raekuurojen kohdalla silmät kiinni ja aattelet HR:ää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahus kun ei voi uhkailla, en voi vaihtaa kauppaa kun vaihdoin jo viereisestä K-sta Prismaan. Enkä haluakaan, on muuten niin pirun hyvä puoti.
   Hennariikka Rules ja sää nyt on sää. Onneks Sää oot=)

   Poista
  2. Mut kirjoitin tulikivenkatkuisen s-postin ja vaadin mehua hyllyyn, kyllä se sinne saadaan=)

   Poista
 2. Kävin muutaman postauksen lukemassa. Oli pakko, kun tuolla Pöllölässä kaihosit kommenttien perään. Saatan käydä toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt sentään pakolla, oli vaan heikko hetki ja sorruin vinkumaan=)

   Poista
 3. Mieki seuraan Uutta päivää...en HRL:n takia :)

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.