16 toukokuuta, 2017

Kitara ja lista!

Viimeinkin sain hankituksi itselleni soittimen. On ollut orpo olo joulukuusta lähtien kun riskasin kaverin kanssa ja palautin hänelle kitaransa. Kun on soittanut enemmän ja varsinkin vähemmän! noin 34 vuotta niin tuleehan siihen jonkin asteinen riippuvuus. Nakit alkaa kaivata toimintaa ja ennenkaikkea kun ei soita säännöllisesti niin alkaa lihaksista eli sormista hävitä muisti. Pää siis muistaa miten soitetaan mutta sormilla menee aikansa ennenkuin ne toimii niinkuin pää haluaa. Naapurin kaveri myi yhden ylimääräisen soittimen, ei ole kummoinen tämä nailonkielinen Yamaha C-40 mutta ajaa asian ja ei ole ihan niin angstinen kuin vastaava peruslandola. Vielä kun saan kielet vaihdettua niin vot!


Alkoi tuossa maaliskuussa lipsua rajoitettu juopottelu ja aloin listaamaan päiväkohtaisesti käyttämäni alkoholiannokset ja muut herkut. Kuukauden kun piti listaa ja laski lopputuloksen niin johan tekee taas mieli olla selvinpäin.
Itseäni näin jekutin sillä tiesin lopputuloksen mutta vaikeimman kautta on nämä asiat tehtävä, itsensä huijaaminen on vaikea laji=) . Kyl se täastä taas.... vähän aikaa ainakin.

Risteilylle hinkuu hukkasen mieli!! Ajattelin et jos tuossa just ennen juhannusta käväisisi Tallinnassa. Laivalla on vaan kiva keinua vuorokausi, kaksi, ja maissa mukavaa käydä, on sitä passiakin ulkoilutettava kun se hankittua tuli, sen verran tyyris hankinta.

(lisäys klo 15.11. Risteily varattu!!! Palkitsin itseni päivän hyvästä työstä - kaveri soitti ja oli nälkä joten vein parin päivän eväät että pärjää, itselle tuo tehty muutamaan kertaan joten "kostaminen" tuntuu hyvältä kun tietää miltä se tuntuu;D)

Sää näyttää kesäytyvän, vannomatta paras!

Sus'

10 kommenttia:

 1. "Hyvä antaa vähästäänkin, paha ei paljostaankaan"

  Hyvän tekemisestä tulee hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 2. Kitoroinnin kuuntelu on rentouttavaa tällaiselle taidottomalle. Taidottomuuden lisäksi olen nykyisin hajamielinen. Käväisin Tallinnassa. En muistanut ottaa passia mukaan. Eivät kyselleetkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin viime yksynä ihan pokkana vanhalla passilla, eivät kysyneet. Kuumotti silti kun tuli takaisin laivaan, ettäö jos...=)

   Poista
 3. Ruokakassi tarvitsevalle, siinä lämmin ja ihana teko!

  VastaaPoista
 4. Hyvä palaa aina takaisin!

  VastaaPoista
 5. Kesä on täällä, ollut jo muutaman päivän. Oletko käynyt ulkona soittamassa? Syksyllä alkaa uusi SNY-kierros, liity silloin mukaan, saatat yllättyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän minä osaa neuloa...ei kai neulomaton voi liittyä neuleystäviin? ;DD Kiitos kommentista, mukavaa kun jättää jäljen ni sus' ei ahistu...

   Poista

Kommetit kuitataan aina.