14 huhtikuuta, 2017

Pääsiäinen eilen ja tänään ohjelmassa:

Pääsiäinen ei ole ollut ikinä sen kummempi juhla kuin joulu tai juhannus. Olen silleen outo juhlaihminen että tykkään bilettää eli juhlia silloin kun muut ei =) Synttäreitä olen viettänyt viimeiset 9 vuotta, siis kutsunut ihmisiä kylään jne. Ihan hyvä syy juhlaan. Vaan nämä viralliset pyhät olen jättänyt pääsääntöisesti väliin.

Partiolaisuus aiheutti aiemmin sen että tuli vietettyä kaikki päääsiäiset lippukunnan talvi- eli pääsiäisleirillä. Siitä kymmenen ikäisestä aina johonkin kolmeenkahteen-kolmeen olin pääsiäisajan kahta poikkeusta lukuunottamatta metsässä. Reipasta! Varsinkin jos vertaa nykyiseen makoiluun;D
Eka taisi olla nimeltään Nokipannu, sit seur vuonna ei järjestetty=(. Kylmänväristys oli toinen, hieno nimi. Yhden pääsin nimeämään itsekin, huomasimme aloituspäivänä torstaina tukikohtana toimineessa kämpässä että leirillä ei ole nimeä!? No, minä kikkailin että nimi voisi olla Käpälä. Siinä sitä äimäiltiin että mikä Käpälä??? No, mikä on pääsiäiskäpälä? -??????? Mämmikoura! Ja valitaan sit leirin lopuksi leirin mämmikoura eli pääsiäiskäpälä.
Nimi valittiin hekottelun kera. Kului hetki ja kaveri joka oli alkanut kirjoittaa päiväkirjamerkintää ilmoitti lakoonisesti: -ei tarvii etsiä sitä pääsiäiskäpälää enää... -Kui? Näytti kirjaa jossa luki viiden sentin kirjaimin Pääsiäsileiri Käpälä....

Niin ja se toinen poikkeus oli kun halusin tietää mitä muut ihmiset harrastaaa pääsiäisenä, joskus kasarilla, joten jäin kotiin. Tylsää, tuumin ja menin seur vuonna leirille.Sen jälkeen pääsiäinen putosi muiden juhlien joukkoon ja siis juhlattomaksi arjeksi. Nyt olisi ruohonsiemeniä, täytyy käydä multaa vähän lainaksi alakerrasta ja pistää kasvamaan, hieman myöhässä, rairai!!

Pitkää perjantaita, lyhempää viikonloppua ja kivaa maanantaivapaata,

Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.