30 maaliskuuta, 2017

Foghat

Ai että on mukavaa löytää uutta musiikkia!! Siis itselle uutta, kyseinen bändihän on jo veivannut liki minun eliniän=). Katselin Family Guyta, tuota räävittömistä animaatioista räävittömintä, siis Simpsonit ja jopa South Park on pala kakkua näiden revittelylle, ja siinä perheen isä harrasti vessan vetämistä Foghatin Slow riden tahtiin. Kuulosti sen verran hyvältä jytärokilta että tänään spotifystä etsin ja löysin. Se mikä on kivaa löytää orkesteri historian siiviltä, on että voi kuunnella koko tuotannon saman tien ja muodostaa mielipiteen. Mie tyksin!! Kovin!!

Tämän brittiläisen bändin sanotaan soittaavan ns. southern -tyylistä musaa, menee sinne jonnekin hurriganes-zz top -akselille. Yleensä mulle on tosi tärkeää laulajan persoonallisuus mutta tässä tapauksessa riittää hyvä suoritus, bändillä on ihan tolkuton groove. Tässä malliksi Honey Hush v. -77 liveversiona:Ja toinen eli se mainittu Slow ride:
Rokkibiiseiksi aika pitkiä, SR kestää yli 8 minsaa??

Kuulee kuitenkin biisistä seiskytlukuisia proge- ja purkkavaikutteita vaikka perusränttää onkin. Itse diggailen kyllä enemmän muita kuin tätä ns. hittiä. Neljää ekaa nyt kuunnellut ja olen tyytyväinen löytööni.

Popviittaukset sarjoissa ja leffoissa on hyödyllisiä,

Sus'1 kommentti:

  1. Näistä kahdesta pidin SlowRidesta enemmän, vaikka en ehkä osaa analysoida sen enempää miksi. Ekasta piisistä tuli mieleen ZZ Top. Progea kuuntelen edelleen jonkin verran, eniten pidän ehkä Yesin tuotannosta.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.