28 helmikuuta, 2017

Prinsesssoja ja astronautteja yökerhossa

Ou jee! Lomalla on nyt siis käyty. Tunnelma junassa oli mukava, lueskelin lehtiä, ihailin maisemia ja lipitin keskiolutta, eli kohtuu perinteistä toimintaa. Stadiin kun pääsi ni jo vain oli taas hieno keli, musta tuntuu et siellä on syksystä kevääseen aina paska tai paskempi sää, ainakin silloin kun minä siellä olen. Nytkin tuuli ja satoi sellaisia jalkarättejä, oikein hurmaavaa ;D


Elikkäs jotain tuollaista (muita kuvia en sitten tänne lataakaan, kuvat Sannista meni ihan pieleen ja muut on kokoelma tavattuja ihmisiä).

Well, siitä huolimatta, ratikasta laivaan ilman suurempia ongelmia, terminaalissa tuttu ryysis jne. Pääsin laivan 11. kerrokseen, ollen onnellinen siitä et nykyään on varaa matkustaa vähän tyylikkäämmin eikä tarvi siellä konehuoneen vieressä kiskoa itseään känniin ja huutaa toisen korvaan et kivaa on. Matka oli aina Tallinnaan asti yhtä horjumista ja kun kävi takakannella tupakalla niin hyvä kun pysyi kyydissä + oli kohtuu lumiukko. Taisi olla rankin laivakyyti ikinä, tosin eihän se kestä kuin pari tuntia eli pala kakkua.

Meno siis tasaantui satamaan päästyä ja päätin nauttia perinteisen lihapullat muusilla. Johan alkoi Silja line vittuilemaan: mitään ei saanut annoksen viereen ilman lisämaksua, edes vettä??? ja kun annos maksoi 13,50 olin jokseenkin ärsyyntynyt. Tämä tunne lievittyi sillä että hirvilihapullat oli tolkun hyviä ja muusi kermaista kuin etelän tyttöjen perseet;D Siis en muista vähään aikaan syöneeni niin hyvää perusruokaa, nam++

Kävin hetken diggailemassa illan tanssiorkesteria ja vakoilemassa päätapahtuman pitopaikkaa. Soittivat hyvin ja istuskelin lavan vieressä taputtaen ja kehuen. Niillä oli ehkä paras livesoundi mitä olen ikinä kuullut, jotenkin niin tasainen ja pehmeä, kaikki soittimet kuului hyvin ja kun innostuin kehumaan niin innostuivat soittamaankin paremmin, vanha kikka, muistakaa.
Poistuin hetkeksi hyttiin siemailemaan olutta (tässä vaiheessa muuten nelosta=) ja palasin vähän ennen h-hetkeä eli yhtätoista, siis kello 23.00 alkoi keikka. Ja mitä näenkään???? Nuo tulevaisuuden astronautit ja prinsessat kansoittaa puolet paikoista! Jos siellä nyt oli vaikka 300 ihmistä niin niistä oli alle 13 v puolet ja niistä 150sta puolet oli ikävuosiltaan 3 - 8!!!  Olin hieman ihmeissäni yleisön koostumuksesta, varsinkin kun kello oli mitä oli ja paikka oli sentään yökerho, Oikeasti, kysyin eräältä vaahtosammuttimelta ikää ja tyttö (joita oli suurin osa lapsista) ujoili ja äitinsä vastasi et kolme ja jatkoi että ei ollut vaihtoehtoja, itkupotkuraivarit olisivat kestäneet kauemmin kuin keikka=) No, olihan sentään lomaviikko joten lakkasin ihmettelemästä.  Silti on myönnettävä että tämä lastentarhafiilis hieman häiritsi keikasta nauttimista, uusi kokemus olla 1,5 promillen kännissä lasten kanssa (hieman paheksun tilannetta, en itseäni, olisivat voineet järjestää esim kaksi keikkaa, ilta k-18).

Sain kokea Beatles/Dingo ilmiön kun verhot aukesivat, sviddu mikä kirkuminen ja hillitön huuto, että voikin niin pienistä/pienestä porukasta lähteä niin tolkuton ääni;DD Sanni veti hienon setin ja lopulta alistuin lastentarhaan ja otin jopa erään 5-vuotiaan olkapäilleni äitinsä pyynnöstä, kivaa oli ja tanssittiin siinä sitten tuplaihmisenä, muilta lattialle jääneiltä tuli tosin murhaavan kateellisia katseita;D

Lopulta unille tyytväisenä, olin sen verran riehunut ja innoissani että tipahdin saman tien. herätäkseni 10.01. Däääämn, se siitä meriaamiaisesta. Suoritin naamapesun, kampasin hiukset ja korvasin amiaisen muutamalla oluella, ihmeen hyvin silläkin jaksaa. Nopea satamassa käynti ja takaisin laivaan. Pysähdyin johonkin baariin ja änkesin kahden Mikkeliläisen hevostytön (niiden oma termi, toinen oli 20 ja kaverinsa 30). Join kahvit, sit tuopin ja tää nuorempi kälätti kokoajan, hauskaa oli ja saimme toisen kanssa väliin jotain kommenttia. Pyysin naiset hyttiin tuhoamaan edellisillalta jäljelle jääneet kaljalaatikon jämät ja höpöteltiin huolella. Pyysivät sitten omaan hyttiinsä ja sieltä löytyi nuoremman äiti ja isoäiti. Hetken heiluin niiden kanssa kunnes lähdin hakemaan Sannin nimmaria. Haaveeksi jäi, jono tilaisuuteen oli sellainen parisataa metriä, nyt ne kaikki edellisillan vaahtosammuttimet plus niiden kaverit oli siellä jonoilemassa. Joskus toiste Sanni, kiitos keikasta. Toivottavasti laivan respaan jättämäni kortti löysi perille!

Loppumatka käänteisesti paitsi että stadin keli oli siedettävä.

Kaikenkaikkiaan loma oli suunniltellun kaltainen pääpiirteiltään, tapasin kivoja ihmisiä, naurettua tuli ja fiilis oli hyvä. Laivailu piristää, kesällä uusiksi, tosin tällä kertaa voisi olla yhden tai kaksi yötä hotellissa ja katsella sen Tallinnan keskustn ja vanhan kaupungin kunnolla, viime reissulla tuli ajeltua taksilla siellä vähän kauempana, hieno kaupunki.

Onnellinen joskin krapulainen olo, alkaa vasta nyt tuntua normaalilta, jäi vähän ryyppy päälle, elämä on, ja varsinkin lomailu;D

Kohta maaliskuu ja kevätpäivänseisaus, kevät saapuu kohisten,

Sus'

2 kommenttia:

  1. Sulla oli ollu hyvä reissu! Sulla ei kait sitte ollu korvatulppia, pääsivät kirkunallaan yllättämään! Toki, mistä mä tiedän, pidetäänkö mitään korvatulppia, en ole ollut koskaan missään kuuntelemassa ketään (jos ei nyt nuoruusajan ranssipaikkoja oteta huomioon, Juicenkin muistan vain hämärästi, olimme varmaan molemmat samanmittaisesti sooseissa) Olen nyt kastellut huopikkaani, talvisaappaani ja tänään kastui KUMISAAPPAATkin sisältä! Sohjoa ja märkää, mutta että Ristomatti ratiat ny jo vuotaa, vaikka oon vain pyhäsaappaina pitänyt. Huomisaamuna töihin kroolaten. Sullapas jännä tilasto tuossa edellä! Sun tulee itsekin käydä eri blogeissa, siitä se sitten lähtee. Mulla ei ole paljoa kommentoijia, mutta lukijoita on. Varmaan eniten täältä, missä asun...olin niin tyhmä, että laitoin myymieni huivien nimeksi Vilukissi...nyt sitten pitää joskus vähän sensuroidakin juttujani, kun en tiedä, kuka lukee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, reissu oli hyvä, jäi vaan ryyyppy vähän päälle ja sit ollujärkyttävä krapula. kyllä se tästä, appelsiinia ja buranaa =)

      Poista

Kommetit kuitataan aina.