19 helmikuuta, 2017

Kansainvälistä =)

Tsekkailin tilastoja ja täytyy sanoa että vajaan seitsemän vuoden aikana ei ole juurikaan ollut kävijöitä, joskin tämä julkisuudestaan huolimatta on enemmänkin itselle pidetty päiväkirja. Vaan se mikä on merkillistä on tämä kansainvälisyys, eilenkin joku ukrainalainen oli eksynyt sivulle=)

Lienee näitä seuraava blogi -toiminnon klikkaajia suurin osa mut kuitenkin huvittaa alla oleva lista:

Suomi
5968
Yhdysvallat
1807
Venäjä
1680
Saksa
384
Ranska
369
Ukraina
208
Romania
106
Portugali
75
Etelä-Korea
71
Ruotsi
69


Olisiko se tuo suden kuva vai mikä, outoa kuitenkin että liki puolet kävijöistä on ulkomaan eläviä??
  It's so strange that almost half of visitors are from outside of Finland?? Should I start to write in english too? Or are those random clicks.....Whatever, this fact makes me feel good;D 
Niin tai näin, tuntuu hauskalta. Tai ehkäkä on sitten ulkomailla asuvia suomalaisia/suomenkielisiä kun tarkkailee suden jolkottelua.

Jos nyt seuraat vakiona tai edes useammin kuin kerran niin jätä joku puumerkki kommentteihin, kiitos ;)

Asiasta ameriikkaan! Löysin eilen oiken mukavaa "uutta" musaa, kokeilin spotifyn suositusta ja Shinedown kolahti. Oikein toimivaa jytää elikkäs raskaampaa rokettia, riffit jyrää ja laulaja murisee me likes (tähän sellainen horisontaalinen sydän kahdesta merkistä jonka tämä sivusto tulkitsee html-koodiksi, you know)!!
Shinedown - Bully


Tietenkin tämän orkesterin jäljiltä tähän päädyin eli osasi suositelle: 
Alter bridge on viimeisin orkesteri minkä levy III todella kolahti, vei jalat alta, nosti ylös ja laittoi tukan heilumaan* ja sielun soimaan. Vuonna 2010 tämä oli (ja on edelleen) parasta mitä olla voi:
Alter bidge - Wonderful life


Niiin kaunis biisi, ja vaikka raskaampi onkin niin toivoa ja rakkautta täys!

Tarkennus: viimeisin ulkolainen ennen tätä Shindownia, kyllä suomiosasto on kolahtanut ja sitäkin lujempaa, tosin naiset ovat näyttäneet kuinka niitä biisejä tehdään eli Mariska, Jenni Vartiainen,Vesala (koko ura) ja viimeisimpänä ja tällä hetkellä IHQuin ;D eli Sanni


Jostain syystä kun olen luukuttanut tässä ennen keikkaa (22.pv laivalla, Iiik) niin tuo eka levyn Prinsessoja ja astronautteja on kolissut kympillä. Olen siis parin kuukauden ajan kuunnellut kaikki kolme levyä pariin kertaan per viikko ja outoa ei ole et on hyviä, parempia ja loistavia biisejä vaan se et ei ole yhtään biisiä jota olisin alkanaut skippaamaan???? Yleensä kun jauhaa nuinkin ahkeraan levyjä niin alkaa jotkut biisit väkisellä tökkimään vaan ei vielä Sannin biiseistä ole sellaista läytynyt.

 Tällaista ei ole tapahtunut sitten kahdeksan-yheksänkytluvun jolloin kuuntelin musaa jopa lukiessani?! ja es. AC/DCltä oli 4 levyä kahdella 90min kassulla ja ne saattoi soida taukoamatta viikon. Tai v-96 kun löysin Kingston Wallin II-levyn jota kuuntelin kaksi viikkoa (ja asuin kaverin kämpässä, tuli viereisestä huoneesta sanomaan sen parin viikon jälkeen et Hei on ihan vitun hyvä levy mut jos jotain muuta väliin;D).

Sanni saa mut ihan teiniksi!! Ja se on oikeastaa aika kivaa, ihanaa ja voimaannuttavaa!! Kun on just 49 täyttänyt.... 

Too young to die, too old to rock'n'roll....NEVER!!!

Sus'

*) Zero Ninen rokkajat kiusas nuorta miestä kerran, olin pitkätukka ja heilutin päätä ja sanoivat etttei tukka heilu, ei heilu ja minä ett heiluupas!! Muutama vuos myöhemmin menin lyhyine hiuksineni keikalle ja ravistin päätä niin hulluna että myönsivät tukan heiluvan. Kyse ei siis ole hiusten mitasta;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.