09 tammikuuta, 2017

(selvinpäin) Olemisen riemua...

...onko sitä? No, on=)

Olen vähentänyt oluenottoa, kuten suunniteltu, ja aion lisätä terveen elämän tapoja.
 Siis, tuossa aiemmin tuli kupitettua 4-5 pv:n välein plus seuraavan päivän loivennus eli siinä 12-15 olutta (mikä on joillekin jo se itse humala), mikä tekee aika perkeleen monta olutta per kk. Ja siihen vielä pilven lussuttelu päälle plus satunnaiset särkylääkkeet. Ei hyvä.

 Nyt mennyt kuukausi ilman lussua ja olutta vain kerran viikossa, ilman yletöntä loivennusta (tarkoitaa et vien ed illan tyhjät ja ostan niillä vain 4-5 tölkkiä). Prosentuaalinen oluen kulutuksen vähennys siinä viidenkymmenen prosentin luokkaa.

 Tuo pilvenpolton väh sata pros on vaikuttanut es niin että sekoilen ajoittain selvinpäin pahemmin kuin pilvipäissään ever?!!?  Johtunee thc-n poistumisesta elimistästä eli tasoittuu ajan myötä. Esim tässä lauantaina aloin vaihtaa aiemmin viikolla tulleeseen uuteen (käytettyyn) puhelimeen asetuksia ja turvasettiä asetellessa jokin naksui päässä kun aloin pin-koodia muuttamaan sillä lähtökohdalle et tuore puhelin joten se on se oletus 1234. No puhelin lukkoon ja puk-koodia mistään löydy, kortin reunus lentänyt vahingossa roskiin ajat sitten. Heräsin siinä sit yöllä ja mieleen putkahti että eihan se liittymä uusi ollut ja se pin-koodi on vaihdettu normisti käyttämääni jo muutama vuosi sitten.
     
 Elämä on. Ja kohta uusi puhnro....

Aion lisätä liikuntaa eli lähinnä kävellä yhden lenkin enemmän per päivä ja lisätä jäniksenruokaa lautaselle, siinä ne terveyslupaukset, no, sähkötupakka edelleen harkinnassa, pelkkä nikotiinikoukku riittäisi, terva, häkä ja loput 4000 yhdistettä voisi jäädä pois....

Lukemisen määrä, samoin kuin tv-n tuijotus kohonnut huimiin määriin. Samoin on pakki kasvanut kun on ruoka maistunut. Addiktio korvautuu jollain toisella. Netflix-sarja House of cards tuli katseltua läpi, 52 jaksoa ehkä täydellisintä poliittista draamaa mitä koskaan nähnyt. Yhdysvaltain kongressiedustajan ja tämän vaimon matkaa kohden vallan huippua. Tuli mieleen ettei juur mikään ole muuttunut Rooman ajoista, samanlaista kähmintää, juonittelua, lehmänkauppaa ja selkäänpuukottamista kuin aina sitte demokratian keksimisen, tosin Rooman aikoihin puukottaminen oli sekä kielikuvallista että todellista, auts!! Tu et, Brutus. Sarja tehty pieteetillä, näyttelijäkaartissa alan huippuja Kevin Spacey ja Robin Wright pääparina,ja mm. Kate Mara eka kaudella loistavana toimittajana, sekä sivuroolista horatsuna palkittu Rachel Broshanan (järjettömän ihuna, loveee, kuvassa)


Lukaisin juuri loppuun Leon Uris - QBVII, hieno opus puolalaisesta lääkäristä joka säilyy elossa keskitysleiristä ja kirjailijasta joka kirjoittaa 25v myöhemmin kirjan holokaustista jossa kyseinen lääkäri mainitaan ja seuraa kunnianloukkausoikeudenkäynti. En avaa sen enempää mut lainaan erään kohdan jossa ollaan kuuskyt-luvun San Franciscossa:

Masennustilaan joutumiseksi tarvitsi näinä aikoina vain ajatella massivista maan, ilman ja veden turmeltumista ja moraalista mädänneisyyttä, ahneutta ja korruptiota ja sitä ihmisen epäonnistumisten loputonta luetteloa. josta meitä äkkiä oltiin tekemässä voimakkaasti tietoisiksi.

Kirja ilmestyi 1970. Kuulostaako tutulta, tänä herran vuonna 2017?????

Kautta huorautuvan rakkauden talon ;DDD


T: Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.