19 joulukuuta, 2016

Wallander - Palomuuri

Leffoja on tullut katsottua mutta viimeinkin luin ensimmäisen Wallander -kirjan, Henning Mankell osaa asiansa. Pakko nuihin leffoihin viitata sen verran et tämän uusimmassa versiossa näytelleet Krister Henriksson ja kuka sitten Nybergiä eittääkään, ovat kyllä sisäistäneet hahmonsa. Leffojahan ei ole tehty julkaistujen kirjojen perusteella vaan ovat uutta tuotantoa, siksi kirjaa oli mukava lukea kun juoni ei ollut tuttu, hahmot sitäkin tutumpia. Varsinainen järkäle, liki kuussataa sivua vaan ei tunnu missään kun teksti on sujuvaa ja aihe mielenkiintoinen.

Kyseisessä Palomuuri -teoksessa nostetaan esille internetin ja yleisemminkin yhteiskunnan haavoittuvuus. En tässä ala avaamaan opusta enempää, hus kirjakauppaan siitä ;DD

Jouluja,

Sus'

2 kommenttia:

  1. Mulla on toisi pitkä aika, että olisin lukenut Mankellia, mutta nyt sait innostumaan. Tiedän jo entuudestaan, etten muista kuka oli syyllinen tai miten syyllisyys selvisi ja jos tietäisinkin, niin kiva seurata, miten kirjailija vie juttua H-hetkeen. Olen aina ihastellut kirjailijan tyyliä pitää juoni koossa, itse jos kirjoittaisin, niin saattasin hyppelehtiä niin, ettei Hercule Poirotkaan tiedä missä mennään. Vai kaaduit...joo, samassa paikassa tapaan langeta ja langenneen on hyvä nousta! Itse kanssa olen kaatunut, polvet ja kyynärpäät niin niin ruvaella. Ja sielu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin lipat juu. Polvet olleet aiemmin lonksut, nyt män nilkka, taian pysytella talven sisällä=) Ei kun hyviä lukuhetkiä..

      Poista

Kommetit kuitataan aina.