22 joulukuuta, 2016

(niin pieniä asioita) Onni on!

Muistin et saa avata yhden lahjan ennen aattoa, siis tällainen sopimus on Kääkströmmin kanssa, kas kun paketteja on laatikollinen:D, joten avasin sen pienimmän (viime vuonna Kuollut kana eli koiran vinkulelu, puristan hauskan äänen edelleen viikoittain ja saan hihitystä hetken) ja nyt löytyi Aku Ankka -figuuri!! Aivan loistava (mikin olisin kuristanut!=).

Ajattelin kuunnella joulun kunniaksi Juice Leskisen legendaarisen Sika -biisin. Olen joskus ladannut koneelle enemmänkin ja sokkona noita Juicen levyjä ja yht'äkkiä bongasin levyn jota en ole koskaan kuullutkaan!! Ja se (L -niminen levy) on aivan tolkun hyvä!!

Laitan tähän yhden parhaan kansanlaulun minkä koskaan olen kuullut, sanoitukset on niiiiiin hyvät ;D
 Latotanssit

Kolmas onnellistuttava asia on et vaihdoin uudet, iskemättömät vuodevaatteet: -uusi pussilakana ja tyyny setti, lakana ja kun kävin kaupassa, ostin uuden tyyny (nimeltään Pilvi, jeeee=).
Kyllä nyt kelpaa maata....

Onnellisia asioita elämiinne,

Sus'

2 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä!! Vähän jälkijunassa, mutta edelleen olet niinkuvähän vanhempi!tyttäreni syntyi huomisin 32vsitten, lunta sateli hiljakseen, oli valkoinen joulu, ja sit helmikuussa lunta metritolkulla, ikkunojen alareunaan asti, niinku pihapuolella. Juice on edell ihan must. Vai oli sulta mennyt ohi sikabiisi. Hyvää loppujoulua!!

    VastaaPoista
  2. Nyt on Kissi glögeissään;DD Siis yhden joululahjan sai avata, synttärit ens kuussa(juu, tuli tsekattua se lumitilanne mut sekin siis tammikuun päiviä..). Ja ohi oli mennyt L-albumi, Sika -biisiä soittanut itsekin jo 20 vee sit....

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.