02 joulukuuta, 2016

Kohteliaisuutta, juu....

Tulin juuri kauppareissulta, selässä reppu ja molemmissa käsissä kassit, pitäisi ostaa pulkka et saisi vetää perässä kantamisen sijaan.

No, otin sitten lipat (kaaduin), nilkka muljahti ja mies mukkelismakkelis. Kiroilin ja keräilin itseäni hetken ja nousin ylös. Siihen sitten nuori nainen huolehtimaan:

-Voinko auttaa?

-Kiitos ei, vastasin.

Seuraavaksi tämä enkeli tokaisi:

A) -Saisivat hiekoittaa paremmin

B) -Pärjäätkö varmasti?

C) - Oliko liukasta?

Tässä vaiheessa mykistyin sanattomaksi sillä cee on vastaus; voi elämän kevät, miksi ihmisiltä pääsee moisia sammakoita suustaan, ihan vain kohteliaisuuden takia. teki mieli raivota ja purkaa nilkan kipua viattomaan mut pidin mölyt mahassa.
Mitä olisi pitänyt vastata? Ei ollut, tapaan kaatua juuri tässä kohtaa, se on perinne????????
No totta v******a oli liukasta..............

Toinen mistä avaudun samaan syssyyn on että kun menen suojatien varteen ja näen että tulee sen seitsemän autoa ja minulla kun ei ole kiire niin näytän et menkää vaan ni eikö ylikohteliaisuus iske autoilijaan ja jarruttaa, saaden sen seitsemän autoa jarruttamaan (yleensä mukana vielä joku rekka jonka pysähtyminen ja liikkeelle lähteminen kestää).
Miksi?

Kohteliaisuus on ihan jees mutta ylikohteliaisuus eli tilanteet missä järkevyys heitetään koppaan sen tähden että oltaisiin kohteliaita, saa minut näkemään punaista.

Pitäisi varmaan avata vielä lisää näitä tilanteita, vaan ei jaksa, nilkkaa jomottaa...

Joulukalenterin toinen luukku avattu, iiikkkk!!! Jostain syystä täpisyttää tämä joulun tulo, höh...ei yleensä...

T: Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.