30 joulukuuta, 2016

Joulu lusittu, raketit vielä ja pääsee arkeen=)

Voi ähky!! Näin joulunaikaan kun saa luvan kanssa käydä jääkaapilla ni tuli lupaa käytettyä. Kilo ainakin on tullu elopainoa lisää ja kinkkua en halua nähdä ennen kesdää =)... suklaakin on jotenkin ällöä juuri nyt. Eikä lohduta yhtään et on varmaan miljoona kärsimyskaveria...tai no, vähän..heh=)

Lahjuksiakin tuli joten en ihan ilkiö ole olllut, perussettiä, lukuunottamatta edellisessä postauksessa mainittua A.A. -figuuria, Kääk! toimittaa parhaan lahjan aina, Sus' ulvoo ihastuksesta!!<3 p="">
Juu, tuo lämpötilapostaus on hieman harhaanjohtava, olen syntynyt tammikuussa eli bileet vasta edessä, en huomannut tarkentaa, tuona päivänä nimittäin oli tuo laskuri Iltiksen sivuilla, sorry.
Mut kylymää oli kun synnyin, huh!!! Ja kun toisessa jutussa kyseltiin et onko muistikuvat lapsuuden talvista tai jouluista, oikiat ni tarkistin vuodet 80 ja 81 jolloin olin 12,13 ni lunta oli 83senttiä ja toisenä muistaakseni 63. Jotta oli oikeat muistikuvat eli silloin oli kunnon talvet!!

Vuosi vahtuu ja Sipilän hallitus rokottaa vajaa seitsemän euroa tällaiselta perusköyhältäkin kuussa. Ei paljon, en kitise, varsinkin kun viime vuonna olin niitä harvoja jotka sai plussaa, taisi kk-tulo nousta kolmella kympillä. Se ja sama, pysyn ruisleivässä ja keski-oluessa;D
Joskin olen kyllä rajoittanut oluen juontia ynnä muita viihdekuluja. Täytyy alkaa pihistelemään et pääsee reissaamaan enempi. Eka toimenpiteenä on hankkia uusi passi. Aiemmin oli näitä kymmenen vuoden passeja, nyt viiden vuoden välein joutuu hakemaan. Rahastusta, pelkkää rahastusta. Nimi, naama eikä sormenjälki varsinkaan muutu viidessä vuodessa vanhemmalla ihmisellä. Ihmettelen myös miksi suomiajokortti ei kelpaa hlötodistuksena (rajalla, paitsi pohjoismaat)? ja vastaan ihmettelyyni et euroopan muiden maiden ajokorttijärjestelmä eikä itse kortit ole niin luotettavia kuin pohjoismaissa, silti ärsyttää... .

Sellaista tuumii

Sus'

2 kommenttia:

  1. Mulla kans passin hankinta tässä edessä. Vanha 10 vuoden passi meni vanhaksi 2014 ja kun ei oo tullut reissattua (paitsi Maija-risteilyllä käytiin elokuussa Hki-Sto) niin ajokortilla on selvitty. Mutta piru kun ei edes Etelä-Helsinkiin oo asiaa ilman passia niin pakko se on hankkia!

    Ja kiitos lahjoista, olin jouluna influenssassa ja ne osaltaan auttoivat sairasvuoteella viihtymisestä!

    VastaaPoista
  2. ....häntää hellikäämme<3
    Etelä-Helsinki, hihihihiiiii Kiitos, päivän hauska.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.