26 tammikuuta, 2015

Jo on talvi!?!

Ihmeelliseksi on mennyt säitten puolesta tämä armaan suomenmaan elo ja olo. Paukkupakkaset ja loskaa= tolkuttoman liukasta ja vaikeaa ym.  Jokohan pohjoisen ameriikan ihmiset alkaa uskoa et kandeis tälle ilmastonlämpenemiselle tehdä jotain? Meinaan kun taitaa ensi yönä tiputtaa metrin lunta uuteen joorkkiin, siinäpähän selittelevät.....

Sus' täytti vuosia hetki sitten ja on nyt tämän vuoden Herra 47!!! ;D
Bileet oli antoiset, kymmenkunta ihmistä kävi, olutta otettiin ja kitarat raikas, oikein muksaa!
Ensimmäistä kertaa muuten viime syksynä tuli mieleen et voisi alkaa viettää aikaa jossain lämpöisemmässä maassa, talven yli siis(vanhuus iskee su'en luihin ja ytimeen).
 Tämä on itselle tosi outo tuntemus sillä aina olen ollut syys- ja talvi-ihminen, oikein odottanut niitä ja nauttinut suuresti. Lienee osittain tuon säätilan yleisen muutoksen syytä että tämä tunne on kadonnut. Talvi kun aiemmin tuppasi olemaan tasaisen kylmän rauhallinen, nyt tuntuu että kun sää riehuu ja vaihtelee viikoittain, on talvesta tullut rasittavampi kuin keväästä, jota ennen inhosin suuresti.

Siinäpä tärkeimmät, paitsi että pizzaa tuli leikattua muovipuukolla ja toimii, joskin tuli mieleen et onpa sinänsä turha kapistus kotitalouteen, pizzaa varten oma veitsi, höh.......(antimaterialisti iskee jälleen!!)

Mukavaa vuotta viistoista,

Sus'

ps. Tove Hansson-----Min Hund!!!!!!!!!  Kingi jyrää!!

1 kommentti:

  1. Isoosti onnitteluja, Hra 47, Sexmachine!
    Talvet on muuttunu, olet oikeassa. Mutta ei niitä paukkupakkasia kyllä enää oikein ole, pohjoisessa taisi olla. Meillä täällä rannikolla Pohjanmaalla on ollut kait max -15. Jotenkin ei ole enää normaaleja kelejä...mullakin siperialaiset "filttitossut" toimettomana.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.