31 heinäkuuta, 2014

Lomailua helteessä, huh....=)

Ou jee!!

Tulipa käväistyä pikaisella minilomalla! Ennenkin saman rundin heittänyt ja  vaikka haipakkaa on kyyti muutaman päivän sekä tällaiselle vanhukselle(46)!! jo fyysisesti  rasittavaa niin tekee hyvää. Täydellisyys koostuu mm. kaikenlaisista matkustustavoista (bussi, lentokone, juna ja laiva) sekä kolmesta pääkaupungista - kaikkea mahdollista siis kolmeen päivään. Nyt jo sielä joku alkaa jo ahdistua joten päästetään piinaava jännite laukeamaan.....tai ei kuitenkaan ihan vielä;D

Nyt kun pari viikkoa on reissusta kulunut, valitsen kohokohdaksi ne muutat tunnit  jotka vietin täällä:Eli nyt jo avautuu maa ja city, siis Tanskan prinssiä haeskelemassa Kööpenhaminan kujilta ja erikoisesti kaupunginosasta nimeltään Christiania.  Että osaa olla virikkeellinen ympäristä kaikille aisteille: 

Ihmiset on joviaaleimpia tapaamiani ever, tunnelma on leppoisa, sää loistavan kesäinen....

Ei vaan voi olla viihtymättä;DD

Yöllä siirryinkin junalla makuuvaunussa mukavasti Tukholmaan, vajaalla satasella pääsee n. 700 km ja vaikka liggplats-vaunut onkin hieman ahtaita niin halpaa taivallusta mielestäni. 

Tukholman päivä sujui hieman nihkeästi, johtuen väsymyksestä joka taasen johtui matkajännityksen vuoksi valvotusta yöstä ennen reissua. Silti kauneus iskee kuin nyrkki silmään tuossa vanhassa ja kunnianarvoisessa kaupungissa.


Yötä vietin jälleen liikkuen, mikä tekee reissusta kohtuu halvan kun ei ole vars majoituskuluja. Laivalla oli perushauskaa ja vetäisin asiaankuuluvan nelosolutkännin;D

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä heiluin vielä puoli päivää kotomaan päällikkökylässä jossa aina on vähintään kivaa. 

Varsinaisesti koko reissulla ei tapahtunut mitään kertomisen arvoista mutta se ajoi asiansa. On vaan välillä päästävä liikkumaan, katsomaan erilaista maisemaa, sosiaalistua tuntemattomien kanssa ja antaa vain kellua tuossa matkaamisen tunteessa. Tekee hyvää mielelle, sielu lepää ja aivot inspiroituu!!

Kesä se vain vielä jatkuu, helteet hullaannuttavat ja.... no, eipä täs  tän enempää, muksaa loppukesää kaikille,

SUS'
2 kommenttia:

  1. No hyvänen aika! Melkoista reissaamista! Tanskassa olen kerran saanut käydä (kukas sanoikaan, että on mätää Tanskanmaassa?). Tuo Christiania on taatusti ollut kokemus! Katsoin kerran siitä tehdyn dokkarin. Jotenkin musta tuntuu, että osaisit asuakin Christianiassa!? Taitelijalle sopiva inspiraation lähde.

    VastaaPoista
  2. Myöhässä, mut kuitenkin: kiitos kortista! Chrisu on kyl hieno mesta, muutaman Roskilden-reissun yhteydessä on käyty sitä ihmettelemässä.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.