26 kesäkuuta, 2014

Futista ja lisää futista=)

Ou jee!!
Kuten komentoitu, Tallinnan reissu meni hieman reisille. Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes myöhästyin Tallinnan päässä laivasta ja sitä myöten jatkokuljetuksesta. Ihan perseestä tämä nykyinen bussimatkalaisten sääntö et joutuu viemään omat viinat laivaan ja sitä kautta tullin läpi. Ennen oli helppoa kun kävi bussin mukana Tallinnassa superalkojen kautta ja sai jättää viinat bussiin, nyt niitä pitää raahailla mukana, sotkee hyvän kuvion. No siis, Helsingin kaduilla tuli sit vietettyä yö kun kaveri, ainoa jonka tunnen kunnolla, ei enää edes vastannut puhelimeen, vaikka olin jo Tallinnasta soittanut et nyt on kusinen paikka.
Kun lähtee aamu neljältä liikkeelle ja tsippailee koko päivän pieniä huikkia niin tietäähän sen missä kunnossa on puolilta öin. Ei toiminut pää ja tuli tehtyä virheellisiä valintoja, siinä meni tuliaiset, sekä omat että lainatut rahat ja lopulta käteen jäi pari sataa miinusta ja yksi 25v kaverisuhde josta tuli todellakin EX!!! Sekä myöhemmin kaiken maailman tekstiviestisotia ym. paskaa. No, elämä on ja näillä mennään.

Jalkapallohullu, must on tullu! ;D

Olen katsellut futiksen MM-kisoja vuodesta -90 lähtien enemmän tai vähemmän mut tänä vuonna ihan hulluna. Päätin jo talvella et nämä kisat katson kunnolla ja onkin tullut katsottua liki kaikki ottelut, enemmän tai vähemmän tarkkaavaisesti ja kivaa on ollut paitsi et peppu kyl puutuu pahasti kun istuu tv-n ääressä kolme kertaa 2,5 tuntia per päivä=).  Vaan kaikenlaista kivaa jää käteen, kuten nyt tämä Puruguayn Suarez, ihme fetissi tyypillä käyttää hampaita, jotka muuten ovat lähes Stubb-luokkaa;DD Varmasti sattui kaveriin!!

Hollanti pelaa hyvin, espanja joutikin tippua palliltaan ja Kreikan kalastama rankku otti päähän ja huolella, ihan paskaa futista muutenkin on kreikkalaiset aina pelanneet, niin puuduttavaa et mieluummin juurihoitoon!!

Vielä pari viikkoa saa hehkua kämpillä, ei haittaa vaik olisi kuin kylmä ja sateinen kesä. Kunhan sit heinäkuun puolivälissä alkaa paistaa. Viime vuonna tuli istuskeltua puistoissa aika paljon, juopottelemassa, höpisemässä ja soittamassa, tänä kesänä ei vielä kertaakaan!! Vaihtelu virkistää =)

Hyvää kesää,

T: Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.