18 joulukuuta, 2013

Joulu on taas, kynttilät täynnä puuroo!!

Ostin viisi metriä joululahjapaperia ja kun olin pakannut kääkän, vilukissin, kummitytön ja hänen äiteensä lahjat, jäi reilusti yli!;D
Joten piti keksiä lisää lahjottavia joten tein lahjanvaihtosopimuksen muutaman tyypin kanssa. Ja Kääkkä saa kakkososan eli toivon et ehtii kun vielä tänään postitan, piti lukea yksi kirja ensin;D

Hyvää Joulea!!!(sikaa!!) kaikille

T: jolkkaava sus'

p.s. Kulta olisi ollut kiva mut kai me kÄÄKStröm pärjätään hopiallakin.


2 kommenttia:

  1. Vilukissi on säästänyt joululahjansa papereineen! odottamaan aattoa...en edes uskalla avata aikaisemmin, sen verran sain ukaaseja sulta! Pitää näyttää,e ttä pohojalaaset osaa pitää lupauksensa! Oikein mukavaa joulunodotusta ja pidä susta huolta!

    VastaaPoista
  2. Kääkström20.12.2013 18.42

    Laitoin edeltä korttia tulemaan, mutta tiedox tätäkin kautta että pukettia pukkaa tänä vuonna venäläistyyliin noin suunnilleen uuden vuoden iloksi! On noi firmanperustamishässäkät vieneet tässä kuussa niin tyystin ajan ja aatokset että en oo ehtinyt joulua valmistella yhtään, ja oikeastaan kaikki aiheeseen liittyvä jäi ihan tekemättä. Palkinnoksi jouluasioiden laiminlyömisestä olen kumminkin tällä viikolla saanut tulevan lafkan rahoituksen kuntoon. Korttitalkoissa sentään olin, yksi tuotos on siis edeltä matkalla.

    Niin ja molemmat paketit on jo ehtineet tänne :) jännittää mitä ne sisältää. Kiitos ja hyvää joulua sinne sudenluolaan! Perästä kuuluu!

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.