02 syyskuuta, 2013

Syksy saa, minä en, paitsi emmentaalin ruutuun!!

Juujuu. Tänään se tauko on ohi, iiihanaa =) Siis Emmerdale palaa rytmittämään päivää.
Ehdin jo alkaa katsomaan eastenderssiä tähän puutteeseen vaan nyt sen heti hylkään, ei sillä että olisi sen erilaisempi loppupeleissä mut  emmentaalissa on vain se jokin.

Elämän tämänhetkiseen tylsyyteen kyllästyneenä otin projektin: aloin keräämään Lucky Luke ja Asterix -sarjiksia, aivan loistava löytö:D Kertaheitolla harppasin eteenpäin kun kummityttö suostui myymään omansa, sain kerralla 10 Asterixia ja pari Luke sekä muutaman Ran-tan-planin, jolle siis on tehty oma sarjansa.
Sarjikset on jees!

Sellaista tänne, siinä tärkeimmät,

Sus'

2 kommenttia:

  1. Voi täällä sulla onkin monia juttuja, ihanaa! Mä olen monasti harmitellut ja katunut, kun jossakin muutossani hävitin kaikki Asterixini...koko nuoruuden ajan (ja se on aika paljon se) keräsin niitä ja sitten vaan ykskaks hävitin. Kun huomasin, että Emmentaali alkaa uudelleen, tulit heti mieleeni! Hyvää kannattaa aina odottaa, kuulemma.

    Nyt pitää mennä lukemaan nuo muutkin juttusi!

    VastaaPoista
  2. Emmentaalista en tiiä mittää, mutta sarjikset rulettaa! Opiskelen parhaillaan ruotsia Tintin ja Kalle Ankan avustuksella.

    Meitsi jätti elokuun lopussa palkkatyöt ainakin toistaiseksi. Pätkätöitä saatan kyllä tässä välissä ottaa, mutta katotaan jos alkuvuodesta olis sitten yrittäjä.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.