02 toukokuuta, 2013

Oi ihana toukokuu!!

Ou jee!!

Sain eilen pestyä parvekkeen ikkunat, pääsee taasen auringon valo sisään isommin, kirkkaammin=)
Vappu meni muiden törmäilyjä katsellessa ja sen verran pulloja kerätessä että sain suklaata: pläjäytin siwan kassalla kasan suklaapatukoita pöytään ja tuumin et tässä mun vappu;DD

Lauantaina Lutakon (paikallinen rockklubi) rockkirppikselle myymään kaverin cd- ja lp-levyjä sekä omia dvd-leffoja. Jos kauppa käy hyvin, hyppään kyllä kolmen jälkeen bussiin/junaan ja suuntaan jonnekin, esim. vaikka treelle tai keuruulle, kunhan tulee vähän vaihtelua tähän jyväskylän maisemaan vaikka huippucity onkin.

Muksaa toukoista,

Sus'

2 kommenttia:

  1. Voi...pitkikö sun manita parvekelasit...mulla ovat niin harmaina, että epäilen itsekin hankkineeni ne harmaana enkä läpinäkyvinä. Toivottavasti sait myyntiä, niin pääsit reissuun! Mukavaa helatorstaita ja kesän odotusta!

    VastaaPoista
  2. Parvekelasien pesu täälläkin edessä. Ja ihan noiden ikkunalasienkin. Ei vaan malttais olla sisällä kun vihdoin on nuo t-paitakelit saapuneet!

    Hei, keikoista puheen ollen: jos pääset Ilokiveen ma 20.5. klo 18 niin siellä tehdään tuttuni bändin The Blushin videota, kaipaavat sinne porukkaa pogoilemaan! Jos oisin siellä suunnalla niin menisin itte, mutta nyt täytyy vaan koittaa värvätä sijainen :D

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.