30 marraskuuta, 2012

Kirkasta pimeää aikaa, valaiskoon sielusi öljytuikku fyysisen yhteytesi kulkeman polun jotta säästyisit kolhuilta!

VALO  TULI mökkiin hulvahtaen, leikaten pimeähkön hämärän pirstaleiksi, puukotti kirkkaudellaan pimeimmätkin varjot!! Paljastaen samalla tolkuttomat määrät pölyä!!: -Jummalaade nainen!! jotain rajaa tähän tolkuttomaan välinpitämättömyyden konkretisoimiseen!! Aaaaatssshuuuuhhhh!! ----rrrkele, mikä kaatopaikkaaaaahhhtsuuhh".

Hmm, es. noin voisi aloittaa sen ikuisuuksia ajatuksissa lymyilleen idea/haave/unelma/mieliteko/haasteen ja kirjoittaa.......jotahi sillee, et niinko siis, joku selaane sepustus, kirjootelema, ajatuskokeeeeelma, no, tiiäö, siitääää.......

Sitten (älä ikinä aloita lausetta tuolla sanalla, tod tyls paits jos.) en tiedäkään enää miksi aloitin tämän päivityksen joskin onhan tällä se merkitys aina että elossa se sus jolkkaa kun kerran tietoverkkoon on antautunut, hullujen eläinvihaajien jahtaamisesta huolimatta.

 (susien tappaminen on oikein jos likeentyvät liian ihmisläheisiksi jiiänee, mutta

  suden tappaminen siksi että se on susi on ihan helvetin perseestä.)

Tämähän siis oli vain aasiton silta donk donk -maahan. Heh!.Hitto, nyt hävisi punainen lanka oikeasti...hih! Tallenen silti, alzhaimeriin viittaaviin asioihin on suhtauduttava ainakin sen verran että pistää merkille.

Laitetaan vielä loppuun terveiset alunperin tampereen, stitemmin jyväskylä, nykyisin en tiiä... Pilville: -Ainoa pilvi jonka aurinkoni eteen haluan!Hyvää Pimeyden Pimeyttä
 kaikille, vain ihana Suomenmaa
jossa neljä vuodenaikaa
jyllää, mies tämä rakastaa...

On elämisen arvoista elämää
varten maa meille luotu
käyttöön annettu.


Ja vielä yksi biisi:
S U S'Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.