25 kesäkuuta, 2012

Pitkääääästä aikaa =)

Julkaisutiheys paljastaa internetittömän elämäni: verkkopankissa käymisen lisäksi tulee s-posti tyhjennettyä silloin tällöin eli puolisen tuntia per kk on verkossa roikkumiseni saldo nykyisellään. Ah, alkukantainen onni ja ilo pursuilee liitoksistani, kuin olisin palannut kasarille jolloin peecee oli vain nörttien märkä uni ;DD

Yhteydet ovat jälleen muuttuneet kasvokkain sekä puhelimessa tapahtuviksi. Hyvin jännää huomata ettei tuota nettiä oikeasti tarvitse ja vierotusoireeton siirtymä on sujunut loistavasti ja kuntokin on noussut koska sosiaaliseen toimintaan osallistuminen vaatii perseen nostoa penkistä ja siirtymistä puhe-etäisyydelle.

Siirtymistä puheenollen, muutto sujui hienosti ja uusi koti tuntuu edelleen eletyn elämäni hienoimmalta paikalta jossa tulen tämänhetkisten arvioiden mukaan pesäilemään ainakin viisi vuotta, miksei pidempäänkin. Cool!

Siirtyminen äidittömään olotilaan sekin sujui mallikkaasti, johan tuosta poismenosta oli äiteen kanssa puhuttu aikoinaan monastikin ja kun sitten niin kävi säädetyssä järjestyksessä sairauden tähden, aiheutti se surun ja murheen sijaan enimmäkseen tyytyväisyyttä siitä että kaikki sujui niinkuin äitee halusi ja tahtoi ja että hän oli tyytyväinen elettyyn elämään. Mikäs sen parempaa. Toki normiitkut oli väännettävä mutta nekin itseasiassa nelisen kk aiemmin jolloin tuli tieto että paluuta ei ole joskin mutsi teki selväksi ettei ole halujakaan. Hienoa että näinä väkisin-pidetään-hengissä-lääkärien.toimesta -päivinä löytyy ihminen jolla on voimaa ja päättäväisyyttä noin suurin piirtein päättää itse että nyt riittää, siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Mutsilla oli.
Malja Äidille!

Juhannus, tuo normiviikonloppujen superraskassarja meni omalta osalta, niin kuin yleensä, ihan normiviikonloppuna. Torstaina intoilin oluen ja kavereiden kera ja seuraavana päivänä muutama jäljelle jäänyt olut sekä vieras, eräs ihanuus naiseksi käväisi kaffeella, sen jälkeen keskustassa yhdellä oluella ja sen jälkeen loppujussi kotona elokuvien parissa.. Normikivaa ,;DD

Itselle juhlan paikka on ensi kuun 19. kun veturitalleille saapuu kovaa kotimaista naisrokkenrolla!! Wuhuu!! Viimeinkin pääsee todistamaan elävänä kun lavalle kiipeää Haloo Helsinki!, Elli on kynäillyt muutaman helmen!! sekä Chisun joka on kerrassaan viehkeän ihanainen paketti ja varsinkin iki-ihq!!! Pimpit!!!! PMMP!!
Siis Paulan ja Miran Molemmat Puolet!! Viimeistä etenkin olen kuolannut vuodesta 2004 lähtien jolloin näin lehdessä Paulan Miran reppuselässä ja huusin radion mukana jotta Heeeeeeelvetin hyvin menee!!;DDDSellaista siis, palataan asiaan kun saan harmonisen hetken olla koneella sen aikaa jotta päivittää. ....eli elokuussa......syys...noooh, sanotaan ny jotta viimeisthän lokaisessa syksyn sateessa -kuussa.

Mukavaa ja naatinnollista kesänjatkoa, jouluun on enää vajaa puol vuotta!!! Mitähän sitä antais lahjoja...heehee:

SUS' se jolkottelevan ihana karvaturrilainen.


5 kommenttia:

 1. Mä uskon, että netittömyys on vain lahja ei puute! Kyllä täällä roikkumiseen menee aikaa, en voi edes kieltää, etteikö menisi ja paljon meneekin. Blogistaaniassa on sekin vaara, että nettituttavuudet paisuu niin isoiksi, että täyttävät kaiket illat. Siis niiden kappalemäärät. Mutta ku täällä on niin kaikkea mukavaa.

  Mulla on muuten itelläni hoitotestamentti, just sen takia, ettei sitten aikanaan mitään eloa venytettäisi kivulla eteenpäin.

  Kiva kuulla, että oot tyytyväinen asuntoosi, se on iso asia! Oma koto.

  Mä oon Chisufani!

  Malja äidillesi ja sulle ittelleskin! Mukavaa kesää, joululahjamietteineenkin!

  VastaaPoista
 2. Ootko ihan tarkoituksellisen oma-alotteisesti netittä ollut, vai onko jäänyt laskut maksamatta? ;) Pitäisi kyllä itekin vähentää netin käyttöä - pitäisi ja pitäisi, aina pitäisi... Joskin nyt kesällä olen myös innostunut lähtemään enemmän liikkeelle kotoa. Pyöräiltyä on tullut jo yli 100 km - enemmän kuin viimisen neljän vuoden aikana yhteensä! :D Malja minulle!

  Ja pyöräily tuonkin verran tänä kesänä on ollut isosti sen tulosta, että viimein sain valitettua isälle niin paljon, että se tuli autonsa kanssa ja vei pyörän renkaat täyttöön. Takarengas pitäisi vielä vaihtaa ja jarrut huoltaa, mutta ei ole rahaa. Ja sitten kun ei ole rahaa matkustaa oikein bussillakaan, niin pyöräily on ihan erinomainen vaihtoehto. Ja monesti vie vähemmän aikaa kuin julkinen liikenne - jopa Stadissa!

  Ja huh - onko Rusketusraidoista todella jo kahdeksan vuotta? Olin mä aika juniori sitten silloin. Hyvin jännä.

  Tulipa ihme höpinäkommentti.

  VastaaPoista
 3. Kissi&Hajevil: Ei mulla koskaan ole ollut omaa netiä, olen vain ollut yhteisöissä aika paljon tai sit muuten vain kämppiksellä ollut netti. Siksi ehkä helppo irtautua.

  VastaaPoista
 4. Tarttis ittekin ruveta vähentämään tätä netissä roikkumista. Ei sillä että se ois liiallista, mutta onhan se älytöntä että netti on aina kotona ollessa auki ja tulee päivitettyä kaikenmaailman "söin just pizzaa2 ihan kuin ketään kiinnostaisi mitä mä (tai kukaan) söi.

  VastaaPoista
 5. Kääkström: Niinpä. Mut hei! Paketissa sulle kesätekemistä teemalla kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Laitan postiin tässä kun muistan =)

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.