01 maaliskuuta, 2012

Taas uuteen pesään! Aouuuuu, susi on niiiiin onnellinen;DD

 Wuhuu! 


Tuli tuossa iltapäivällä Katulähetyksen (jonka asunnossa siis asun tällä hetkellä) tyyöntekijä ilmoittamaan että pitäisi soittaa jos asunto kiinnostaa. Kipaisin ottamaan koodin ja piakkoin saapui tulevan taloni toinen vuokralainen noutamaan asuntoa katsomaan ja vuokranantajaa tapaamaan!

Uskomattoman siisti kämppä, parkkettia lattialla, jääkaappipakastimet ja mikrot. omakotitalon yläkerta, noin 60 neliöö, lasitettu parveke ja näköala koko kaupunkiin. Rauhallinen asuinalue, ihana vanha talo joka sisältä uusittu, kivanoloinen  alakerran pariskunta ja vuokranantajapariskunta rauhallista ja mukavaa.
Nimipaperiin ja kas, sus' sai uuden,oman pesän. Että voi tapahtua asiat nopeasti kun alkaa tapahtumaan;D

Viimeinkin pääsen eroon näistä Katulähetyksen kämpistä, alkoi jo tökkiä vähän nämä päihdeongelmaiset, itsella kun se ongelma on aina olluts e asunnon saanti, luottotiedoton on hankalassa asemassa nyky-suomessa.

Nyt siis kamoja pakkaamaan ja ensiviikolla muutto, viikonloppuna voisi hieman juhlistaa, vähänkö siisti fiilis, wuhuu!!!!!


T: jolkotteleva Sus'

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa yllättävän monen asian hoitamiseen nykyään jos ei ole luottotiedot kunnossa. En mie arvostele, olen ollu itekki samassa tilanteessa ilman omaa syytäni. Kaik viheliäisintä oli maksaa toisen velkoja kun omat luotot oli menny. Ja kun viimesen erän voutille sain maksettua mie päätin ettei ikinä enää mene miulta tiedot, etenkään toisten laskujen takia.
  Hyvä, että asuntoasia järjesty, jospa siitä pikkuhiljaa kaikki muukin selkiytys.

  VastaaPoista
 2. Eija - Kaikki muu tässä onkin jo selkiytynyt, asiallinen asunto oli se viimeinen rasti=)

  VastaaPoista
 3. Onnea, isoooosti onnea! Kaikki kuulosti ja varmasti näyttääkin ylihyvältä!

  VastaaPoista
 4. Kissi- On ja tuntuu ja iik!! =)

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.