24 helmikuuta, 2012

Flunssanjämät ynnä muuta jupinaa

Ihan alkuun on laitettava hupaisaa kissailua:


Lisää löytyy täältä: nensarjakuvat.wordpress.com/  On kissoilla vapaus syödä hiiriä, siinä missä sudella oikeus olla. Nih! ;D

Viikon tässä kärvistellyt flunssan tai jonkun taudin kourissa, ke ja to meni jo kuumeetta, nyt oli herätessä vähän onea olo, eikö tämä sairastelu jo riitä?? Ei ole juurikaan tullut oltua muualla kuin kotona, joko peiton alla tai sitten tyyliin kaikki vaatteet päällä, sisällä..ja jos ulos pitänyt mennä niin vielä lainatut, varastetut kuteet ylle, huoh....rankkaa puuhaa tämä sairastelu, saisivat maksaa ylimääräistä. Joku toimisto tällekin kuitenkin on olemassa. Byroo.

Vaan paskapaperi-insinöörit sentään helpottavat elämää!! Jälleen!! On keskitytty tällä kertaa Elämän helppoon aukeamiseen, eli nyt aukeaa paskispaperikassi helposti, voi kun elämäkin.....Siis mitä VITTUA????  Ensinnäkin, miten se elämä aukeaa? ainoa mielikuva tulee siitä kun elämä aukeaa eli synnytys tapahtuu ja sehän on helpoimmillaankin vähintäänkin tuskaisen parahduksen luokkaa (eli sinänsä paskispaperia kyl menee=) Toisekseen, kyseisessä mainoksessa on yleislogona lammas (tahi sellainen minilammas, mitälie uuhia ynnä kuttuja?) mahtaa australialais/uus-seelantilaisserkkuja huvittaa sillä ensimmäisenä lampaista tulee mieleen se kuinka helvetillisen pahalta ne haisee kun se niin ihanan pehmyt turkki kerää kaiken paskan mukaansa. No joka tapauksessa, kadotin tuohduksissani punaisen langan, kaivakaa se esiin tekstistä ynnä mainoksesta, on se siellä. Kai....

S'oon kohta maalista kun mennään, taittuvi talven selkä, kevät alkaa lutraantua käpälissä, on kaikkien susien aika käydä kiimastelemaan eli naaraat O'hoi!! Täällä olisi sutta!! =)

Aouuuuuuuuu!! ulvaisee liki tervehtynyt Sus'

2 kommenttia:

  1. Mä olin kanssa tässä jokunen aika sitten samaisen kovassa taudissa kuin säkin. Ensin pelkäsi, että kuolee ja sitten pelkäsi, ettei kuolekaan. Vai on ny jotain hyysikkäpaperipussien aukaasemistakin alettu helpottaa. Joku päivä ne keksii, miten lusikkaa käytetään. Täälä kiriootteli Viluinen Kissa, lausutaan Kissi. Ei pingviini. Eikä ping viini.

    VastaaPoista
  2. Ping-Viinille: luulenpa sittenkin ettei ole sairastelu ohi, rohisee keuhkoissa siihen malliin ja taas pukkaa kuumetta että josko jokin keuhkoputkentulehdus tai jotain....katellaan vkl yli ja sit lekuriin jos ei ala tolkkuuntua.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.