02 tammikuuta, 2012

Soon sitte 2012...=)

Hyvää uutta vuotta!

Uudenvuodenaatto sujui perinteiseen malliin eli kävin divarista hakemassa leffoja, hankin pikkuisen huikkaa ja linnottauduin teeveen eteen, en ole koskaan nimittäin hirveästi pitänyt näistä massa-pakko-dokaa-juhlista joita suomessa on uusi vuosi, vappu ja juhannus.
Silloin on liikkeellä ihan liikaa amatöörejä, permpi ottaa huikkaa viikolla, esim. tiistaisin törmää ammattilaisiin jotka  ei sekoile, tappele jne. häiriökäyttäydy =)

Ja niistä leffoista:
Schindlerin lista

Hieno leffa bisnesäijästä joka herää todellisuuteen ja käyttää hankitut hillot juutalaisten pelastamiseen Krakovassa. Leffan natsi, Amon Goeth, leirinjohtaja on käsittämättömän julma tyyppi, jo tämän roolin takia kannattaa katsoa elokuva.

Kuutamolla

Suomiparisuhdepaskaleffaa väliin jotta ei mieli tummu Very Happy Haapkylä tekee tutun hienoa jälkeä leffafriikkinä kolmekymppisenä, muutenkin hyvin tehtyä huttua.

V niinkuin Verikosto

Tätä on tullut kahteltuakin jo hetken aikaa divareista ja alehyllyistä. Kerrassaan helvetin hieno leffa oikeistolaiseksi muuttuvasta Englannista missä vastarintaa tekee mr. V.
Natalie Portman tekee huiman roolin, suosittelen kaikille leffaintoilijoille.

Murskaaja

Clint Eastwoodin toimintaa a la Dirty Harry. Toimii Wink

Vielä katsomatta Armored, jotain perustoimintaa ja italialainen Gomorra joka taasen on mafialeffa, odotan siltä paljon, Cannesissa palkittu.


Että sellaista,

Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.