20 tammikuuta, 2012

Kyllä minä niin mieleni pahoitin...

..kun tuo Tuomas Kyrö otti ja meni keksimään ennen minua näin helvetin hyvä idean kirjaksi;DD


Eipä ole vähään aikaan näin hauskuuttavaa ja ajattelua herättävää kirjaa tullutkaan vastaan. Opuksen pakinoiden päähenkilö on sotien veteraani (mistä nimityksestä kovin on pahoittanut mielensä=) joka kiinnittää huomioita nykyajan ilmiöihin ja tapoihin. Kyllä ei ymmärrä ajoittain tätä nykyajan kiirettä ja hosumista eikä varsinkaan rahantuhlausta jonninjoutaviin tavaroihin. Suosittelen kaikille Huovinen/Paasilinna -osaston diggareille sekä muuten vain hienosta sanakäytöstä ja ajatuksellisesta sisällöstä tykkääville.

Minä sen sijaan en kyllä mieltäni pahoittanut ollenkaan kun vein kaverin lentokentälle ja sain hänen lomansa ajaksi käyttöön auton. Ja vieläpä johtotähden!!!

Vaikka itse auto on vanha kuin mikä, arvoa on ehkä tänäpänä tuhannen verran niin silti se herättää kummastusta, hämmennystä ja kateellisten panettelua kun pers'aukinen eläkeläinen ajelee johtotähdellä =)
Sitkeässä istuu tämän kansan sielussa kademieli ja mielensäpahoittaminen.

Vaan mukavaa on ollut kun pihassa on pirssi ja halunsa mukaan voi lähteä läpi tuulen ja tuiskun käymään kylässä tahi kaupassa, eilenkin alkoi mieleni tehdä suklaatia ja olutta joten ei kun tiisseli nakuttamaan ja paanalle=) 
Which is nice!

Talvista fiilistä,

T-Sus'

p.s. Beck-asia hoidossa, kaverin cdonin kautta tuli tilattua puuttuvat kaksi osaa ja kas, tarjouksessa yhteensä vain 10,- ekee, jotka olin kaverille lainannut ja jotka RAY oli ystävällisesti antanut (laitoin koneeseen kolme ekee, otin ulos 30,-).
  Joskus elämä on.

;DD


2 kommenttia:

  1. Olen kanssa lukenut kys.kirjan ja nautin. Ja nyt olen saanut sen lahjaksi äänikirjana...oli kuule tosi hauskaa kuunnella sitä luettunakin!! Pitäis lukea nyt Kyrön uusin...eikös sekin ole mielensäpahoittjasta??

    VastaaPoista
  2. Vilukissi: Juu, taitaa olla tullut jo uusi, sama aihe. huvittavaa on että tässä ekassa on Mikko Kuustosesta joku heitto ja nyt äijät istuu samassa tv-ohjelmassa (hyvät ja huonot uutiset).;DD

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.