20 joulukuuta, 2011

Tukka pois vaan ei linnaan=)

Leikkautin sitten pitkän tukan hieman lyhyempään malliin, on kevyt olo=) Oli muuten tosi kivaa käydä tänään hammaslääkärissä testaamassa vahaversiot tulevista leegoista, intouduin nimittäin eilen keskikaljoittelemaan ja olo oli sen mukainen, hyvä ettei laatta lentänyt...ihminen on sitten fiksu;DD

Lahjat on pakattu, postitettavat postitettu, muutama vielä pitäisi toimittaa kädestä käteen. Yhden paketin jo sainkin, ihanaa kutkutusta taas että mitähän sitä saa...Iiiik!!!(<-- todella epäsusimainen huudahdus=)

Kohta taittuu talven selkä, kunhan se talvi vaan tulisi,, ihan ihme sää!! En muista että olisin koskaan joulukuussa liikkunut ulkona takin alla pelkästään teepaita, höh.....

Muksaa Joulua kaikille lukijoille!!

T: Sami Sus' Hämäläinen

3 kommenttia:

 1. Nyt sitten tuulee niskaan! Pipo päähän! (sanoo yksi aina paljain päin kuljeksija, toki on mulla tukka päässä, muuta ei kait enää oikein olekaan. hmm?) On tämmösiä jouluja ollut, sä olet onneksesi niin nuori(lue nuorempi), että saatat olla unohtanut. Ihme keli kyllä on, se on totta. Epäasiallinen, kertakaikkiaan. Pidä nyt huolta sitten, ettet millään reissullasi uusia legoja hukkaa!

  VastaaPoista
 2. Vilukissi: Juuh, outo on keli...En salettiin hukkaa palikoita suusta, oli sen verta kivulias, aikaavieva sekä kallis projekti että jos oikein on rymyreissu tiedossa jaa hampaat klasiin=)

  VastaaPoista
 3. On se Sinullekin annettu
  tehtävä
  jouluna ja joulun jälkeen:
  iloksi Sinutkin
  on tarkoitettu
  iloa viemään
  valoa pimeään
  hymyä
  hyvää sanaa.
  Kukaan ei niin köyhä
  ettei jaettavaksi
  ystävällisyyden lahjaa
  kukaan ei niin rikas
  ettei sitä tarvitsisi.
  Ilo annettu jaettavaksi
  valo vietäväksi eteenpäin.

  Hyvää Joulua
  ihmiset-
  Iloa
  Valoa
  Rauhaa.

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.