10 joulukuuta, 2011

Muutoksia...

Tuli sitten taas vaihteeksi muutettua!! Osoite tosin ei vaihtunut kun muutin vain soluasunnon toiseen huoneeseen=) Enzo, se Hausmylly, sai kenkää kun ensin muijansa riehui kännissä, hajotti mm. kesällä rappukäytävän ovesta ison lasin ja myöhemmin itse kämppis-Enzo kännäsi itsensä ulos tästä Salmirannan puolimatka talosta...huoh...alkoholistit on sitten rasittavia, kaikki oli tietysti minun (tai muiden) syytä. Mutta kuiteski!!! Tuo toinen huone on pikkuisen paremmassa kunnossa ja pieni vaihtelu virkistää!!
Juu, ja sain ison sängynkin, joku kaverin kaveri kyseli että minnes tällainen joutais ja mä sit otin sen. Nyt on tuplakokoinen punkka eli naiset tervetuloo nukuksimaan mun viekkuun;DDD

Gilmoren tytöt ne vaan jaksaa viehättää, kauniita naisia, hullunhauskaa dialogia!!


Toinen mihin olen viime aikoina viehättynyt on Rillit huurussa, osittain samasta syystä kuin Gillarit eli dialogi on ajoittain hyvinkin herkullista. Lisäksi on muksaa kun viikon jaksot tuloo sunnuntaisin putkessa. Heti perään kolmas dialogiin perustuva eli Frasier. Huh, tajusin just että onpas tullut taas tuijoteltua teeveetä kun siitä oikein pitää jupista ;D Muutenkin tullut viihdyttyä kotona toista kuukautta vaan tulihan sitä kesä/syksy riekuttua kaupungilla ynnä muissa sosiaalisissa riennoissa.

Mitäs muuta....hmmm, niin juu, joululahjoja on tullut pakkailtua ja postiteltua...hassua että suurin osa lahjoista menee ihmisille joita en ole koskaan nähnyt eli vuosien satossa kertyneille nettitutuille, tää on niin tätä kolmatta vuosituhatta....eh..=)

Elokuvia on tietty tullut taas osteltua, joskin myös poistettua, esim Viluiselle Kissille tuli myytyä 14 elokuvan paketti (ehti olla huutonetissä peräti kolme tuntia=), toivottavasti kelpaa...ensi viikolla pärähtää paketti postista, onkin sitten viimeisen päälle ilmastointiteipattu;D

Siinäpä tärkeimmät, hyvää viimeinkin tullutta talvea kaikille,

T: Sus', se jolkotteleva Aouuuuu2 kommenttia:

  1. Paketti perillä! Ja oli kyllä tosissaan niin jeesusteipattu, että mua nauratti isosti, kun kannoin pakettia kotiin!!!! Kiitos! Elokuvista siis, teippejä en pystyne käyttämään uudelleen hyödyksi, eheheh. Hyviä ohjelmia sä kattelet! Mulla on kakkosina noi ja ykkösinä kaikki dekkarit. Elän vaarallisesti! Vai oot muuttanu! Ei muuta ku onnia uudelle huoneelle ja sille isolle petille! Toivotaan, että uudelle petille tulee kiva nukuksija.

    VastaaPoista
  2. Kissi_ jeesustelu on teipin kanssa kivaa;DDD Pitihin se nyt kunnolla pakata, postin tyypit kun tuppaa käsittelemään noita paketteja aikaslailla kovalla kädellä joskus.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.