05 joulukuuta, 2011

Maanantai on aarre! La Fiesta! Syntymän manauskirousmuistutusbileet! ja jotain yleistä joululöpinää...Ei nyt ihan näin ;DDD
Oli vaan onkelmaa kuvanlisäyksessä joten eka ko onnas ni jää!
Saavutetut lauseet on allekirjoitetttava.
tai jotain.

=)

Satttui mukavasti kun ystänäni Tuulinen täyttää tänään vuosia, vanha ja viisas, ajoittain jopa miellyttävä.
Jostain kumman syystä tälle miehelle on annettu haltuun maamme puolustuksen yksi tehokkaimmistä aseista. Hirmuinen , kaikkien sopimusten vastainen keino kaataa nkansaa kuin tarva aikoinaan.
Hän pystyy pieremään meidät kumoon.....niin synteettisen, tappavan, kuoleman, epätoivon hajun kanssa tekemisiin joutuminen on elämän merkki- taitekohtia.... YÖKS!

En sitten saanut pidettyä näppejä irti susikuvista, taas on sovittu yksi hukat ulvoo kuuta -kauppa:


Jostain kumman syystä kaikki kuvat/maalaukset/teokset joita olen teetättänyt/himoinnut/hankkinut ovat naisten tekemiä! Vaan toisaalta, olenhan alfaurossusi joka palvoo maata alfanaarassuden käpälien alla! Me loves Naisia very much!! Ja rispectaan! Ihastelen!! Tuuoksuvatkin yleensä niin hyviltä! Ovat pehmeitä ja kivoja, kilttejä ja monimutkaisen mielenkiintoisia! Ja...
...tätä nyt voisi jatkaa loputtomiin joten todetaan nyt vaan että Onni on elää miespuolisena ihmisenä kun se toinen puoli on naisia!!! rakastan teitä, yhdessä ja erikseen! <3

Mitäs muuta...ai niin,
  Hyvää itsenäisyyspäivää,
 nyt kun tämä editoitu kirjoitus julkaisee itsensä näin Suomen 94-vuotis synttärinä...

Virkeä on suomineito, veträt luunsa, kaunis pintansa,
 niin kirkkaat ja puhtaat vetensä, taivaansa sinivalkoinen!Pakkailin eilen postiin lähteviä joululahjoja!! Iiksulakun oli mukavaa puuhaa! Tyksin niin paljon enemmän antamisesta kuin saamisesta mutta toisaalta näin jouluna on kyllä hauskaa saadakin. Lahjapaperien repimisen into, paljastuva hassunhauskankäytännöllinen lahjus tekee hyvän mielen, tälle joululle olenkin tehnyt aika monta lahjanvaihto sopimusta (näin taataan se että kumpikin saa nauttia antamisesta/saamisesta yhtä paljon eikä tule sellaista: voi eiiiii...se anto lahjan ja mä en...nyyh!)


Jou! Siiryin tähän uuteen moodin, tullut lisää tekstityökaluja ja muutenki sujuvamman oloinen, hyvä uudistus Blogspot! Täytynee lopettaa ennenkuin käyttää kaikki mahdolliset kikkailut samaan tekstiin =)Tulisi valkoinen maa
pimeys talven musta ahdistaa
Muutenkin varjoissa pelottaa


Vastasatanut lumi tuon kaiken karkoittaa!!!


^satais lunta -manaus/loitsu!! ;D


Ja ei kun Linnaan, juhlimaan


T: Jolkottelevainen Sus'


P.s. Laitoin Huuto.nettiin leffapaketin myyntiin...Viluinen, tässä nipussa sulle paaaaljon hyviä elokuvia, ja halvalla lähtee....vaihto villasukkiin? =)
http://www.huuto.net/kohteet/leffapaketti-13dvd_15-elokuvaa/201214651


.

4 kommenttia:

 1. Älä kato kellonaikaa...en jaksanut enää pyöriskellä petissä. Olipas siinä oikein roppakaupalla, ripakopallinen kehuja meille alfauroksen vastakohdille! Kiitosta suurta! Jestas, pitää mennä kattoon...osaankohan mä toimia huutonetissä??

  VastaaPoista
 2. Mä jätin tarjouksen huutonettiin...tiedä sitten onnistuiko...postikulujen kanssa olisi multa kahdet villasukat!!

  VastaaPoista
 3. ...jos kauppoja, niin vaihdetaan osoitteita vilukissille(ät)gmail.com .... se mun toinen sähköposti on menossa tukkoon roskapostista ja annan mennäkin!

  VastaaPoista
 4. Vilu: Naisia pitää kehua silloin kun ne sen ansaitsee ja vähän mjutoinkin ettei tule poru ja huuto.....netissä osasit toimia, varmistin leffat sulle.

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.