24 joulukuuta, 2011

Lahjontaa!!!!

Iiiiihania joululahjoja toi pukkinen!! Eräs immeinen eli nettiystäväni Kääkkä opiskelee toista vuotta seppäilyä eli taontaa ja olisinkin ollut pettynyt ellei jotahin metallia olisi lahjan joukossa ollut ja olikin!!! : kerrassaan upea Kulmahammas-kaulariipus!!! Olen ihan pähkinöinä, varsinkin kun lekuri joutui vetämään proteesioperaation yhteydessä yhden pois, nyt on hukkasella taas neljä kulmaa;DD Kiiiiitos!!! (..ja täytyy myöntää että nti etsivä -kirja aiheutti levotonta repeilyä;DD)

Seuraavassa paketissa olikin tekniikkaa miehille eli lelu ikuiselle pojalle=), oikein hieno Audi TT kauko-ohjattava (1:40), olohuoneessa on tullut päristeltyä pitkin yötä ja aamua, kivaa!! Ystävälle Temelle kiitokset tästä päräyttävästä lahjasta.Joulun käsityölahja oli CY(cultural youth):n käsintehty kassi jossa hienot CY-tunnukset, Dj Kimmo K. Kojootille halauksia ja kumarteluja=) (CY on Jyväskyläläinen ryhmä joka tuottaa mm. ohjelmapalveluja ravintoloille, pirteää toimintaa, suosittelen!).

Susitaulu kolmosen tekijältä tuli taas jotain odotetun himmeää ;D: Tintti 3D -tarroja, nyt on jo muutamassa paikassa tinttiä, kapteenia ja Milouta sekä tietty Haddockin hassuja tyrskyntärskäyksiä. Taivaanrannanmaalarin lahjat ei petä koskaan, hirnuin yöllä niin kovin että yläkerran koiruus sai siepit alkaen ulvoa ja haukkua, hehehehh......

Lisäksi tuli vakiokamaa eli suklaatia ja Tuuliselta Toverilta huikkaa (sopivan vähän ettei mene joulu dokaamiseksi mutta sen verran että hymyilyttää=)

Antamisen ilo on muksaa, saamisen sellainen vähintään yhtä kivaa,

Sus'

Rauhaa maan päälle ja immeisille hyvää tahtoa!!

4 kommenttia:

 1. Hoho! Kiitos itsellesi. Japsianimaatiota (säästän sairaspäiviin), yhden suosikkinäyttelijäni Dustin Hoffmanin tähdittämä leffa, Brucen livelevy, Kerran sotureita kirjaversiona (leffa on yks mun lemppareita) ja sokerina pohjalla joku on vissiin saanut halavalla kasan ruuvinvääntimenpäitä (tuumakokoa 5/16) :D Kiitos kaunis näistä, ja mukavia joulunpyhiä!

  VastaaPoista
 2. Kääkkä - Älä säästä japseja sairaspäiviin, on nimittäin niin sairaan nopeita heittoja niissä ettei meinaa terveelläkään päällä pysyä perässä;DD Ruuvinvääntimet olikin se juttu tänä vuonna;DDDDDD

  VastaaPoista
 3. Sun oli täytynyt olla melkoisen kiltti, kun pukkiherra muisti!! Kääkän jutut näyttivät melkoisen mielenkiintoisilta! Pitää mennä oikein sekkailemaan sivujaan paremminkin!

  VastaaPoista
 4. Kissille-Mä oon aina kiltti, varsinkin kun puen sen ylleni;DD

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.