28 marraskuuta, 2011

Se en ollut minä...=)

Ilta-sanomien uutisesta:

"Susipari nähtiin seisoskelemassa Pellesmäessä Ritisenmäentiellä ennen kuin ne jolkottivat metsän suuntaan, Savon Sanomat kertoo nettisivuillaan."

En ole pariutunut joten joku muu on jolkotellut....;DDD

Ruåtsinlaivalla oli kivaa!! Hienoa!! Upeaa!! Ja mukavaa oli että reissun ajoitus oli enemmän kuin pätevä - vain päivää ennen kuin merellä alkoi myrskyämään, vielä tiistai-keskiviikkona oli tuulista mutta silti rauhallista ja kun tuuli about lounaasta niin ei ollut edes kylmää kannella käväistä. Menoilta sujui taxfreekäynnillä ja hillityllä kännillä, ei ihmeesti jaksanut jykylästä ajon jälkeen heilua, ja kun oli jo herännyt aamulla aikaiseen. Nautiskelin haitarimusiikista, lyöttäydyin seilaamaan lähteneen vanhempien kansalaisten ryhmään. Mukavia eläkeläisiä! <3 =)

Seuraava päivä alkoi hillittömällä mässyilyllä aamiaisella, että maistui ruoka kun sitä oli sen sataa lajia, nämä aamiaiset on kyllä laivailun yksi merkkihetki. napa paukkuen hyttiin etonelle ja sitten alkoi tasainen kaljoittelu. Taxfreestä vielä Marskin ryyppy-vodkaleili matkaan ja vot oli jouheaa=) Viinaksen kruunasi ihka-aito veteraani, 4 vuoden taistelija joka vieläpä oli avoin kokemustensa jakamiseen. Siinä sitten hän muisteli ja minä hehkutin. Mukavaa oli tarjota ryyppy miehelle jota kiittelin tehdystä työstä tyyliin: Kiitos ettei tarvitse puhua venättä..=)

Reissu siis jees, joskin krapula oli taas aika hehkuva, tuli jopa mieleen kerettiläinen ajatus viinattomasta kuukaudesta, tuollaiset ajatukset yleensä kyllä haihtuu viimeistään viikossa=)

Hyvää alkanutta Joulukuuta!!

T-Sus', se jolkotteleva

2 kommenttia:

  1. HYvää alkanutta joulukuuta...?...Mitäh? Sä jo niinku etukäteen toivottelet, kivaa kyllä sekin. Sitä samaa sulle! Olit sitten taiten reissullasi, se on hyvä. Pääsit ehjin nahoin kotiakin. Oon samaa mieltä kanssasi,e ttä aamupalat on kaikkialla ne parhaimmat jutut, ei niinku kotona, kun tietää, mitä kaapista ottaa tai mitä siellä ei ole.

    VastaaPoista
  2. Vilu: Juuh, olin aikaani edellä tuona päivänä;DD

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.