01 marraskuuta, 2011

Oi kiitos!!

Olen ylen otettu sosiaalitoimiston nopeudesta ja suopeudesta köyhää kohtaan!! Viime viikon lopulla postitettu anomus harkinnanvaraisesta tuesta hammashoitoon ja -proteesiin käsiteltiin todella nopeasti sillä tänään tuli jo päätös postissa!! Ennenkuulumattoman nopeaa toimintaa!!
Vaikka tarjouduin maksamaan osan toimenpiteistä niin antoivat maksusitoumuksen koko summalle!! Ennenkokemattoman anteliasta ;DD Siis:

"Oi kiitos kaunis Jyväskylän sosiaalitoimelle!!"

Leegot suuhun jouluksi -projekti etenee vahvassa myötätuulessa!!! =)

Loppuun vielä vähän leffa-asiaa (mitäs muutakaan;D):
Ehdin vielä eilen lisätä lokakuun lukua ostamalla 5 leffaa divarista joten (laskusekoiluista huolimatta=) kokonaissaldo kuukaudelle oli sitten 29 dvd-tä (joista tosin 6 on jo palautunut kiertoon). Tuumin eilen että voisi pitää vähän taukoa....ja tilasin yhdeltä tyypiltä 2 leffaa...huoh...toivoton koukku! ;DD

Tulisi jo terminen talvi, tahtoo lunta käpälien alle!!

T: Sus', se jolkotteleva

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon!! Kalusto tulee kuin tuleekin kuntoon! Katselin kanssa kaupassa käydessäni elokuva-antia, mutta olivat melkoisissa hinnoissa siellä. Mun mielestä elokuvafriikkiys tai vaikka oikein addikti ei ole paha asia! Vai lunta käpälien alle...jestas sentään...mä aloin aivan ajatella, että sitten täytyy taas yrittää pysyä pystyssä. Huoh. v.2008 katkesi sääriluu..

    VastaaPoista
  2. Vilukissi: Tilailen aika paljon netistä noita filmejä nykyään, esim. Ariman-ilta löytyy hyvää ja halvalla (käytettyjä tietty mut hyväkuntoisia, samoin huutonetistä. Sellainen 4-5 ekee on maximi, yleensä hinta painuu 3-4 eken välille.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.