10 marraskuuta, 2011

Kolmen päivän nollaus =)

Juuh! Alkoi torstaina keppana maistua ruuvishöyn jälkeen, hyvää teki. Perjantaina olikin ns. tilipäivä ja intouduin viru valgean kanssa seurustelemaan, tässä vaiheesssakin vielä kaikki hyvin vaan...
Lauantaina kun piti vain loivennella muutamalla oluella, iski jostain pimeästä mies viinoineen kylään ja taaas mentiin. siinä vaiheessa kun alkoi jo kyykähtää sain mahtisonni-idean: Nyyyyt bilettämään hällöyveeniä!!
Muistin ystiksen niihin bileisiin menevän joten puhelin kouraan, pari kysseä lainaan ja kyytitilaus peliin. Ystis suostui ja minä väsäsin nopean naamiaisasun: saunatakki (violetti, mutsilta saatu;D) päälle ja kas! olin saunaanmenijä josta tulee ammumistapauksessa eli siis navettatilanteen kulminoituessa sivullinen uhri ;D.
Näissä teknobileissä intouduin hulluna tanssimaan ja hävitin puhelimen, avaimet ja myöhemmin vielä unohdin hakea narikasta normivaatteet sisältäneen kassin.
Aamulla (tai siis kuuden aikaan illalla kun tokenin ystiksen soffalta, oli olo mitä karmein. Ystis heitti himaan ja talonmies päästi kotiin. Kyylä maar oli olo paska pari päivää ja mieli maassa hukattujen tavaroiden tähden, piti odotella tiistaihin että baari aukeaa mutta tuuri tolloillessa: kaikki olikin tallella.

Huhhahhei! Helpotus lävisti miehen ja tästä otetaan jälleen opiksi! Palaan uusvanhoihin juopottelutapoihini eli päivä kerrallaan ja vain keppanaa.

Ja nyt pussittamaan lisää niitä perkeleen ruuveja!

Hyviä pakkaskelejä,
T-Sus'

2 kommenttia:

  1. Hahhah...sori, en mä sulle naura...naurampas! Susta olisi tullut hyvä vakooja..sivullinen uhri saunatakissa. Onneksi kaikki tavarat oli tallessa, jos ne olis lähteneet sun matkaasi heti halloveenistä, niin eihän niitä ny enää oisikaan. Laita nyt tämä postaus vaikka seinälle nastalla, kun seuraavan kerran iskee biletys ruuvishoun jälkeen, niin voi jo ennakolta ennakoida mahdolliset tulemukset!

    VastaaPoista
  2. Vilukissi: Saa nauraa, itseni tein niin naurettavaksi;DDD

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.