19 lokakuuta, 2011

Vielä 2600 lisää ja huippumäärä leffoja tässä kuussa;DD

Vielä pyysivät yhden satsin väsäämään ja suostuin pitkin hampain vaan tehty. Eli siis kokoprojektin luvuksi tuli 33700 pussitettua ruuvia. Eikä ruuveja ilman leffoja ;DD Eilen divarista tulinoudettua4kpl lisää joten tämä kuun saldo on kaverilta hankittujen 6 ja arimannilta tilattujen 8 kanssa 18!!! Lisäksi bongasin tänäänkaupungilla eräänliikkeen ikkunassta 6kpl/10e joka on kyl tsekattava, jospa kk luku olikin sit 28!!!

Tänään oli myös hampirojektin toinen poistopäivä eli alaalta lähti 4 hampia kuolleiden purukalustojen hautuumaalle. Tällä kertaa ei tehnyt pahaa, oli pala kakkua edelliseen verrattuna. Ainoastaan verenvuoto oli sitkeätä,loppui lopullisesti vasta 10 tunnin jälkeen. Nyt vuorossa sosiaaliagentin kanssa maksusuostumusvääntö,ennen ei tapahdu muuta vaan jos menee ookoo niin sit varaamaan muotintekoaikaa ja oottelemaan syömäkalusteproteesitekeleitä.
I want to BITE!!!

Deadwatch olikin kauhugenren pätkä, tosin miljöö on ekanmaailmansodan juoksuhaudat joten sinänsä genreluokitteluvirhe ymmärrettävä, olin ostavinani puhtaan sotaleffan.Joka tapauksessa ruhmä bittejä lähtee yleishyökkäukseen saksalaisia vastaankunne äkistiovat keskellä sumua ja yö on kadonut...huuu! :shock: pian alkaa solttuja pudota, tulla hulluiksi, kääntyä toisiaan vastaan jne.
"Welcome to hell, privat Shakespiere"

Kunnian miekka
on bittiläinen sotaeepos 3 japuolen tunnin mitaltaan ja kahlattavuudeltaan,Daniel Graig(007) söpöilee pääosassa :lol: .Jotenkin sekava, eikä osaa päättää ollako sotaleffa, rakkausdraama, yrittäen ollamolempia, päätyen toivottomaksi sekametelisopaksi, pyh! Lähtitänään vaihtoon...

Uuutuuksiakin tullut hankituksi,siis ei viimeisempivaan muuten vain lisää dvd-tä hyllyyn:
kaverilta
Trick or treat
Tuhannen paska kasarileffajoka on niin nolon huono että alkaa jo olla hyvä =)
Rooleissa vilahtaa Gene Simmons (Kiss) deejiinä ja Ozzy Osbourne (Black Sabbath)hayvymusiikin saatanallisena tuomitsevana pastorina ;D

Hurrucane
Amerikkalaisen mustan nyrkkeilijän tositarina joka koskettavuudessaan ja kovuudessaa repii aikamiehenkin kyyneleet esiin :cry: Vain siksi että olet musta, rasistisen poliisin silmätikku ja menestyvä, joudut hatarin todistein, todistajien manipuloinnin ja systeemin salaliiton vuoksi tuomituksi kolmeksi eliniäksi murhista joita sinä ja satunnainen kuski ette tehneet.
Lopussa oikeus voittaa ja Rubin"Hurricane" Carter vapautetaan 20 v. istumisen jälkeen, sitkeän fanin ja tämä suojelijoiden avulla.
Suosittelen kaikille jotka sitkeästi uskovat Oikeuden ja Kohtuuden sataprosenttiseen palvontaan ja sokeaan uskoon sen toteutumista aina ja kaikkialla. Hän sai myös ainoana nyrkkeilijän MM-vyön kehän ulkopuolella.

Lucky Luke
Sis. kolme sarjiskirjaa animoituna, toistaa sarjisten väri- ja henkilömaailman, pienin käsikirjoituksellisten poikkeusten saattelemana.
-Apassikanjoni
-Palkkionmetsästäjä
-Sarah Bernhardt

Parempia kuin Tintti-animoinnit. Sarjakuvan ystäville must!
:wink:

Viimeinen Linnake

James Gandolfini
(The Sopranos) tekee sotilasvankilanjohtajana upean roolin!! Robert Redfordin esittämä, virheensä tunnustanut kenraali tuomitaan pakkotyöhön ja alun eristäytymisen jälkeen joutuu vedetyksi johtajan ja vankien väliseen vääntöön joka johtaa kunnon ylilyönteihin. Hyvä leffa (4-10) [b]8+[/b]

Peto

70-lukuinen, ympäriämpäri kielletty (suomi+britannia nyt ainaski) härö leffa jossa esiintyy suomensukuinen Sirpa Lane, tuntematon meillä, todellinen maailmantähti!) on kuhtuullisen häiriintynyt eroottinen sekamelska, ensi katsomalla jäi lähinnä mieleen lukuisat hienosti toteutut seksikohtaukset,kuten eräs arvostelu: [i]" kymmenen kertaa kiihotittavampi kuin yksikään pornofilmi"![/i] Mielenkiintoinen :oops:

Rukajärventie

Tässä taas sotafilmi jossa on rakkaustarina mutta pysyy selvästi omissa rooleissaan nämäkaksi yhteennaitettua juonnetta (vrt.Kunnian miekka). Ihanaisen kaunis Irina Björklund tekee upean roolin Peter Franzenin kihlattuna ja kerrankin PF ei vituta (ollutihan liikaa pääosissa),sopivat yhteen kuin hot ja dog sekä kemiallisia mausteita heidän välillään on kurkusta pikkelssiin :o Upea tekninen ja luovuudellinen toteutus (7 Jussi-patsasta) ja loistava pohjateksit (Antti Tuurin kirjasta) sekä näyttelijätyön upeat ryhmä- ja yksilösuoritukset tekevättästä leffastayhden suomifilmin klassikon!

Jaettu Berliini

Mustavalkoinen film noir-fiiliksinen kissa-hiiri -leffa sijoittuu sodanjälkeiseen sekasortoiseen tilaan paskaksi pommitetussa Berliinissä jossa asioiden sujumiseksi poliittisella isollatasolla vaietaan pienemmistäepäkohdista ja kahmitaan tavaraa ja aivoja saksasta miehittäjien palvelukseen ja hallintaan.
Hieno tunnelma,hyväjuoni, vielä vähän kesken...

Hancock

Will Smith -supersankarisekoilu jonka katsoo kerran, muutamia ihan ookoo jaksoja,kokonaisuutena vähän jotenkin mitäänsanomaton. Paitsi että Charlize Theron on kyllä pakkaus :lol:

Godsend, Night listener ja Charlie Wilsonin sota vielä tsiigaamatta.

Tuli siis tässä kuussa hankittua 8+ kaverilta 6 ja antikvaarista 4 eli 18 kpl elokuvia. 3 niistätosin palautui kiertoon jo 8) Vieläon yksi tarjous (6kpl/10e) yhdessä liikkeessä joka on käytävä kollaamassa eli saattaa nousta tämän kuun hankinnat jopa 26 kpl!! Ehdoton ennätys :shock: :P

2 kommenttia:

  1. jestas sentään, niin ruuveille kuin elokuvamäärällekin! Voitat taatusti mut elokuvafriikkeydessä (olikohan suomal.sana?)!Tuosta listasta ei ollut tuttu kuin Rukajärventie...viimeinen liinake, sen kyllä voisi katsoa. Mä en kyllä tahdo kestää enää mitään väkivaltaa.Enää? Aivan kuin olisin kokenut ja kestänyt väkivaltaa aikaisemmin, heh. Toivottelen onnea purukaluston hankinnalle! Kyllä se pureminen vain monessa kohdassa on hyvä juttu, enkä ny tarkoita kynsien puremista.

    VastaaPoista
  2. Kissille: Juuh,olen kyllä keräilijä,olisikohan 250 kpl dvd-tä tällä hetkellä, tosin harvennan niitä ajoittain, jättäen hyllyyn sellaisia joista tiedän et katson muutaman vuoden sisään uusiksi.
    Viim Linnakkeessa on tosin jonkun verran vkistä valtaa vaan enempi se on tahtojen taistelua kuvaava leffa.

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.