06 lokakuuta, 2011

Suukkoja ynnä joulupaperia!!!

Aktivoitumishanke käynnissä!!
Projekti alkoi hammasproteesin hankinnalla eli alkuun vedettiin viisi hampia pois, auts! Tiistai menikin sitten kuumeenhorteisessa nukahtelussa, kahdenlaista antibioottiakin joutuu popsimaan. Josta pääsemmekin kätevästi outoon otsikointiin =)

Toinen lääke ei siedä yhtään alkomahoolia ja ollessani kaupungilla keskiviikkona alkoi mielini tekevi ylen mahdottomasti ostaa Salvador -elokuvan ja Sibeliuksen Finlandia -cd:n lisäksi lopuilla budjetin varoilla (7,-) pikkupulikka huikkaa!! Olin matkalla Sokoksen Alkoon kun bongasin laatikollisen Neekerin Suukkoja, 6,50 ja joululahjapaperia 0,50 ja tein salamaväistön, näyttäen kieltä viinanhimolleni. Ostin tuotteet ja poistuin voittajana liikkeestä.

Palattuani kotiin oli talon ihmisillä suukotteluvuoro, kaikki haluavat saivat banaanisuukon;DD Which is nice.

Sellaista tällä viikolla. Projekti jatkuu alapuolen kolmella hampin poisvetämisellä ja jouluksi saattaa olla jo uudet leegot suussa. Siitä aktivoituminen jatkuu...
eipäs intoilla, paljastetaan lisää myöhemmin =)

Lokaa kuuhun!!

T - jolkkaava Sus'

2 kommenttia:

  1. Auts! Voi jestas, ei varmaan mikään kovin häävi juttu. Noh, pääasia, että sitten joku päivä on uusi kalusto suussa. Teit hyvin, ku valitsit pusut. On kurjaa, ettei niitä enää sanota neekerinsuukoiksi. Mun mielestä se sana ei ole koskaan ollut rasistinen (niinku en minäkään). Kivutonta aikaa, kuitenkin!

    VastaaPoista
  2. Vilukissi: kasisatasta buranaa popsiessa voi pupeltaa jotakin ruokaakin, muuten menisi kyl hermo, nimimerkillä soppalinjalla =)

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.