11 lokakuuta, 2011

Ruuveja pussiin ja elokuvia!!

Jou!

Pussittelen nykyisin ruuveja ynnä muttereita!! Unelmaduuni!! ;DD Tuntipalkaksi jää huikeat 3 euroa vaan onpa tukiin vaikuttamatonta ansiota, ns. aktiivirahalla tehtävää hommanpoikasta. Ei tätä työkseen tekisi mutta näin silloin tällöin -projektina menee, saa vähän extraa pienen eläkkeen päälle.

Elokuvia katsellessa vallan sopivaa puuhaa ja leffoja tulikin taas tilailtua:
300
DEATHWATCH
KUNNIAN MIEKKA - Sword Of Honour
VIHAN MAA - Savior
CHARLIE WILSONIN SOTA
RAKKAUDEN RIIVAAMAT - Possession
TULEN VALTAKUNTA - Reign Of Fire
JADE SOTURI

300, Tulen valtakunta ja Jadesoturi katsottu.
Eka on legendaarinen spartalaisstoori jossa 300 äijää kuninkaan johdolla ottaa matsia persialaista valloittajaa vastaan. Kaikki toki kuolevat vaan tämä yhdistää hela Kreikan vuotta myöhemmin persialaiset saa kyytiä urakalla =) Mikä mahtaisi yhdistää Kreikan nykypäivänä jotta selviäisivät veloistaan, ainakaan tuo tolkuton lakkoilu auta asiaa ollenkaan, matkailijatkin,jotka tuovat hilloa maahan vain vittuuntuvat ja kaikkoavat...äly hoi!!!??
Tulen valtakunta on taas sci-fi/toimintaa,keskellä Lontoota herää henkiin uinuvat lohharit ja pian on maailma tulessa, jeesjees=)
Jadesoturi on hieno suomalais-kiinalainen leffa jossa surutta yhdistetään Kalevala ja vanhat kiinalaislegendat ja tuloksena onkin huima soppa. Itseasiassa ensimmäistä kertaa elämässä tuli mieleen leffaa katsoessa että tämän haluaisin lukea kirjana vaikka siitä kirjaa tietty olekaan, harmi. Kerrassaan upea tarina, suosittelen.

Sellaista tänään ja syksy jatkuu..

Sus' , se jolkkaava...

2 kommenttia:

  1. Jadesoturin olen katsonut ja pidin kanssa. Noita muita en ole...olen kummallisesti vanhemmiten tullut araksi leffojen suhteen...nykyään menee vain draamat, ilman väkivaltaa olevat leffat. Sitä kait kutsutaan vanhenemiseksi, heh. Rakkauden riivaamat...oiskohan se mun elokuva. Täällä myydään elokuvia mutta ovat niin isoissa hinnoissa, nyt vasta olen löytänyt cdon:n. Oppia ikä kaikki. Elokuva-addiktoitunut olen ja melkoisesti olenkin! Toi sun pussitushomma on varmaan kuitenkin sellaista, että voit vaikka lauluja sanoittaa mielessäsi...teepäs laulu ruuville ja sen elolle!

    VastaaPoista
  2. Vilukissi: Rakkauren riivaamat vois olla sun leffa juu, 1850-lukuista romanssia siinä kelataan nykypäivässä ja tutkijat tietty rakastuu toisiinsa, Gwyneth Paltrow on elementissään. Tilasin nuo leffat käytettyinä Ariman-nimisestä liikkeestä, postikuluineen 8 leffaa vain 26 ekee..

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.