17 lokakuuta, 2011

31 200!!!

Hiihaa!! Tolkuton ruuvipussittelu saa nyt jäädä vähäksi aikaa, yli kolkyt donaa kappaletta pussitettu viikossa,olipaurakan oloista työskentelyä=)
Toisaalta ei ole tarvinnut rahaa lainailla, safkassa ja tupakassa on pysytty sekä aika on kulunut hyvin ja pitkästä aikaa tuntuu olokin hyödylliseltä ihan konkreettisesti ;D

Ja leffoja siis katseltu, viimeisempänä Hurricane joka kertoo amerikkalaisen mustan nyrkkeilijä tarinan. Ollessaan lähellä maailmanmestaruutta mies tuomitaan viattomana elinkautiseksi vankilaan kolmoismurhasta, vain siksi että sattui olemaan auton kyydissäjoka muistutti murhaajien kärryä ja siksi että oli musta sekä yhden rasistisen poliisin elämänmittaisesta varmuudesta mustien syyllisyyteen.
Taas sellainen elokuva mikä pistäähäpeämään valkoiseen rotuun kuulumista. Kuinka hitossa valkoisella miehellä on ollut ja tuleeilmeisesti olemaan jokin ihme kompleksi omasta erinomaisuudestaan verrattuna kaikkiin muihin? Mikä meitä vaivaa,onko se jokin geneettinen vika? Tai luultavammin meidän pitäisi kasvaa henkisesti ja paljon!!!
Se nyt on aivan samaminkä värinen,maalainen,kokoinen, näköinen jne. on sillä jos on kusipää niin on kusipää!! Ihmisten jaottelu ed. mainittujen perusteella tietynlaisiksi on niiiiiin turhaa, joutavaa, tyhmää, AAAAARGH!!! Ahistavaa....

Silti hyvää syksyä kaikille, tuomitkaa ja puuttukaa rasismiin aina kohdattaessa!

T: jolkkaava Sus'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetit kuitataan aina.