26 syyskuuta, 2011

Aouuuuuuuuuuuu!!!

Hellurei, onpas päässyt venähtämään päivitysväli =) Nyt kun lopetin Naamakirjatilini niin voisi alkaa jupista tänne vähän enempi kuulumisia jotta asiasta kiinnostunut valtava kansanjoukko pysyy ajan tasalla ;D

Elokuun pennut -niminen maalaus saapui kuun alussa kotiin, susipari on nyt siis virallisesti perheellinen laumayksikkö, Aouuuuuuuu!!! Ja minulla on seinällä aito Rannanjärvi!!!! (http://taivaanrannanmaalari.harhakuva.org) Laitan kuvaa kun törmään kameralliseen ihmiseen. Maalauksessa on kolme pentua, kaksi leikkiä lyö (toisen korva on vielä lurpassa,pyynnöstä=) ja kolmas vetää tirsoja, kaikki tämä tapahtuu elokuisen illan hämärtyvässä valossa.
Olin luulossa että maalaus olisi noin puoli kertaa puoli metriä vaan siitähän olikin kasvanut kesän aikana yli metri kertaa metrinen :o Which is nice. Mutta nyt kun lauma on koossa (siis kolme susiaiheista työtä) niin seuraava jonka olen jo sopinut ostavani onkin hieman tsykedeelisempi, siitä myöhemmin lisää..... Ihme Taidetta saatava -kausi menossa, toisaalta, voisi ne rahansa huonomminkin käyttää ja onpahan seinillä jotain ainutkertaista sekä tulee omalta osalta tuettua taiteilijoiden tekemisiä.

Kesä mennä vilahti, oli jotenkin ylen energinen ja tapahtumarikas vaikka missään käynytkään ja mitään ihmeellistä tehnytkään. Paljon tuli tavattua ihmisiä, istuksittua puistoissa, juopoteltua keskistä olutta (saatana jos valtio menee sen laimentamaan!!) ja nautittua polkupyöräilystä sekä auringosta. Extremeä oli osallistua Rave-tapahtumaan keskellä suomalaista metsää!!! Kun on tottunut siihen, mm. partio-aikoina, että metsään mennessä on rauhallista, hiljaista, jiiänee niin olipa hieman jytkäyttävää kun saapui bilepaikalle keskellä korpea ja värivalot liekitti kesäistä hämärää ja trancen pauke täytti kuusikon. Siis kerrassaan hillittömän hauska, syvällinen ja riemukas kokemus, (vrt. intiassa järjestettävät viidakkoravet.)

Tullee hankittua nailonkieliselle Landolalle metallikielinen isoveli eli siis toinen kitara, nailonkielisellä kun ei saa tarvittavaa meteliä aikaiseksi ja ajoittain rokettiin pitää saada erilaista sävyä. Tämän kaupan kylkiäisenä saan myös kitaralle kantopussin joka onkin uupunut. Tämä kaikki viittaa selvästi siihen että alitajuisesti aion aktivoitua muusikonuralle, ainakin hetkeksi, kivahan se olisi heittää muutama comeback-keikka=)

Muutenkin on Sus' aktivoitumassa vaan eipä tarjoilla kaikkea herkkua kerralla.....

Hyvää syksyä, kaivelkaa villaista vaatetta ylle ja kynttilöt sytytysvalmiuteen, Ihanaa kun tulee syksy!!!!

T: Jolkotteleva Sus'

Tähän loppuun vielä linkki viimeisimmästä runolluksestani Oi Naisia!
http://www.harhakuva.org/show/3580

2 kommenttia:

  1. Erittäin onnistunutta runollusta! Vielä kun olisi kuullut sun itse lukevan runoasi ääneen! Vai lopetit naamakirjailun, mä en osannut kunnolla edes aloittaa, joskus käyn kurkkimassa, mitä porukoille kuuluu, heh. Onnea kitaranhankintaan! (käytit ihanaa kieltä...tullee...tuli aivan kouluajat mieleen ja kielioppitunnit)ja comebackiin!

    VastaaPoista
  2. Viluinen kissi: Kiitos! Vai vielälivenä...öh...=)Juu,lopetin kunalkoi olla adiktoivaa joutavuutta. ja kiitos=)

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.