22 helmikuuta, 2011

Lisää susitaidetta, ou jee!!

Upeaa!!

Löytyi Harhakuvasta toinen taiteilija (kas kummaa, taas nainen=) joka suostui tekemään susikuva Jolkottelijalle! Kerrassaan hieno idea maalata elukoita venäläisten oppikirjojen sivujen päälle vesiväreillä. Snuvi tekaisi mulle uuden hukan seinälle komeilemaan, kahtokee ja olokee katteellisia, kiähkiäh!Onni on pieniä iloja, tämäkin oli tuottamaansa iloon nähden edullinen, kiitos vielä Snuville, laitanpa tähän tekijän Harha-linkin niin voitte käydä ihailemassa kädenjälkeä mm. lintujen parissa:

http://snuvi.harhakuva.org/

Muuten taas normielämää, ei juur' raportoitavaa, mitä nyt yhden hampaan menetin tänään kun alkoi särkeä ja kävin päivystyksessä eli verta syljeskellen,

Jolkottelee Sus'

2 kommenttia:

  1. Jestas, kun jotkut osaavat. Toiset tekee, mitä ne osaa ja toiset mitä ne haluaa. Tässä oli taas yksi esimerkki siitä. Haluamisesta. Hieno työ. Sen se ikä tuo...hampaitaki voi menettää. Onneksi ei mennyt juurihoidettavaksi, se maksaa aina maltaita. Mullakin on 1 hammas poissa ja sanottiin, että muuttaa ientä...ai niinkö? Mihinkähän suuntaan? Nyt on mennyt jo muuttumattomana 35 vuotta....ja ien kyllä kestää elinajan. Muuta ei tarvikaan.

    VastaaPoista
  2. "Raittiushenkilö raittiustuolissaan, sinusta on muka huolissaan, väittää sinua huolttioks' ja että maksasi sanoo poks!
    Mutta kyllä se kestää, koko elämän"
    ;DD Juicea...

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.