18 elokuuta, 2010

Kipeät kyljet ynnä kesäflunssa, prkl....

Tuli tuossa vajaa kaksi viikkoa sitten hieman painittua, puistossa ja tottakai, alkoholilla oli osuutta asiaan=) Vaan ihan ystävyyden nimissä, ei siis mitään pahaa verta pelissä, paitsi mun toisessa keuhkopussissa myöhemmin.
Wrestling Fail Pictures, Images and Photos

Ei nyt ihan noin;DD mutta huonossa asennossa olin kun kaveri rysähti päälle yhdessä liikesarjassa. Lauantaina en päässyt sängystä ylös ilman apuja vaan onneksi löytyi hätiin sadan kappaleen purkki kuussatasta buranaa joten sillä mentiin maanantaihin. Lekurista panacodia ja röntgenkuvaa, murtumia ei ollut, vähän nestettä toisessa keuhkopussissa. Koko kylkiluurakennelma oli siis vain painunut hieman kasaan, siitä särky... (jos olisi se yksi ylimääräinen, se mistä nainen tehtiin, olisinko nyt terve??? ;DDDD)

rib Pictures, Images and Photos

Nooh, alkoi jo helpottaa tuo kipu viikon jälkeen vaan kas perkelettä! iski flunssa nyt alkuviikosta ja sehän on hupaa aivastella ja kröhiä, että tekee hyvää!! Oi minua syntistä, mitä pahaa mä nyt olen tehnyt että näin rankaistaan???

Siitä puheen ollen, pelastin samana paini-iltana erään virolaisen jota suomi oli kohdellut kovin kaltoin: oli tullut töihin, ei vain saanut yhteyttä työnantajaan, törmännyt skineihin jotka veti turpaan ja vieläpä hukannut passinsa sekä eräs tyyppi oli auttanut juomaan loput rahat. Nooh, lupasin majoittaa miehen ja siinä viikonlopun aikana sitten löytyi passi kun soiteltiin paikkoihin ja työnantajakin vastasi viesteihin, asiat muutenkin järjestyivät hänen kohdaltaan, maanantaina viiko sitten meni töihin Hartolaan. Mukavaa olla avuksi ulkomaanelävälle kun on itsekin saanut reissatessa apuja aika yllättäviltä tahoilta. Piti jeesata jo ihan suomi-kuvankin takia, kaikki muut kun olivat vain luoneet sitä negatiivistä.

Well, sellaista tällä kertaa. Lopuksi vielä että harkitsen ilmoittautumista japanin kielen opiskeluun kansalaisopistossa..siitä lisää toiste...hyvää alkavaa syksyä, tämän kesän jälkeen se onkin oikein tervetullut!!

wolf Pictures, Images and Photos

Jolkotteleva Sus'

7 kommenttia:

 1. Hoo, täälläkin joku miehenpuolikas suunnittelee taas japania kansalaisopistossa.

  VastaaPoista
 2. Olihan siinä kokemuksia ja tapahtumia kerrakseen. Kiva oli varmaan yskiä keuhkoilla, jotka olivat muutenkin jo kokeneet kovia! Tarvitsisit melkein hengenpelastusmitalin pelastaessasi ulkomaan kansalaisen, siihen ei moni ryhtyisi! Nyt vasta hoksasin kokeilla tuota kalojesi ruokkimista. Kaikkea sitä osataankin tehdä. Pidä nyt huoli jokaisesta luusta, ainakin niistä, jotka sulla itelläsi on. Eevan omista ei niin väliä. Onnea japanin opiskeluun! Aikamoinen haaste. uskoisin.

  VastaaPoista
 3. hauska tua akvaario!
  Hyvä hyvä, nii sitä pitää, Suami-kuvaa kirkastamaha vaa joka iikka! Kyllä täälä kyräällähä iha riittävästi, jonku pitää olla rohkia ja jeleppiä miästä mäjes!

  VastaaPoista
 4. Kissit vilu&tupa: Kiitos kommenteista=)

  VastaaPoista
 5. Sus' siunakkoo!

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.