18 helmikuuta, 2010

Tilipäivä, vatsatauti ja Tallinnan ihmeelliset viinavarastot!!

Jou!!

Neljäs päivä joka kuuta koittaa se hetki kun olen varoissani....päivän, kaksi=)
Perinteiseen tapaan kännäilin pari päivää..no mikäs siinä mutta kolmas päivä kun herään kaverin luona niin laatta lentää ja komialla kaarella. Mikään pysy sisässä (mutsi selivitti myöhemmin että jokin helvetin norovirus tai jotain, luultavasti), neljästi oksensin ennen kuin uskalsin siirtyä kotiin potemaan. seuraavana päivänä oli ripulia, oksentelu sentään loppui. Pahinta tässä oli se että kun perjantaina iski niin sunnuntaina oli lähtö Tallinnaan. Arvatkaa vaan innostiko istua bussissa 5 tuntia stadiin, yöks.....mitään kiinteää, paria munaa ja banaania lukuunottamatta, en saanut syötyä.

Sinänsä mukava reissu kummitytön ja mutsin kera, saatiin jopa sellaista outoa perheläheisyyttä joka on ollut vierasta aiemmin, tai ainakin väkinäistä. Itse Tallinnaanb tahtoo kesällä uudestaan ja varsinkin terveenä. Nyt kun tahtia haittasi myös se että polvi on ollut paskana kuukauden, huomenna lekuriin. Alkaa vain sattua kävely 500 metrin jälkeen. No, onneksi oli bussimukana maissa joten ei tarvinnut juurikaan kävellä, tosin normaalisti olisin eronnut porukasta heti satamassa ja häipynyt omille teille. Vaihtelua mennä lauman mukana;D

Voi että tämä suomalainen ilon ja onnen lähde jaksaa edelleen elähdyttää ihmisiä: missään muualla nähnyt koko reissun aikana niin leveitä hymyjä kuin ns. superalkossa (iso varasto täynnä halpaa viinaa). Sieltä kantoivat syli-,kassi-,kärrytolkulla viinaksia, kuin hullaantuneet lapset ilmaisessa karkkikaupassa. Itselle tarttui matkaan yksi likööripullo, sekin lahjaksi=) Laivalta ostin muutaman laatikon olutta ja lonkeroa, ne kun sai tilattua etukäteen ja menivvät samantien bussin tavaratiloihin, kotona sai kuittia vastaan. Kätevää.

Noh, tuollaisen reissun jäljiltyä aloin palautua kun kaikki oli ohi=) Just joo, heh....muutaman päivän siinä jatkoin häitsäämistä, ihmiset olivat tyytyväisiä sillä olen ylen höveli ja jaoin toki tuomiset porukan kesken. Ehkä minua muistetaan....tai sitten ei=)

Nyt kun ollaan torstaissa niin viime maanantaina oli ensimmäisen kerran oikea, kunnon näläntunne, tässä on pari päivää maistubnut eväs hyvälle!

Sellaista, pärjäilkää pulut ja muut eläimet,

Sus' jolkottelee....

4 kommenttia:

 1. Me käytiin ihqdaan kans viime torstaina. Hilluttiin kaupungilla päivä. Tuomisia oli pari pulloa kuoharia eikä just muuta. Kivaa oli. - Kääkkä

  VastaaPoista
 2. K: On se muksaa kun asuu "vieressä"..ja vanahana partana pääset vielä tunnelia pitkin=)

  VastaaPoista
 3. Mitäkö siellä hommaillaan??

  VastaaPoista
 4. Viluiselle Kissilli: mitä, missä, milloin? kuka? ken? Täh?? heehee

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.