26 joulukuuta, 2009

Satasen raja rikki! .. ja muuta jorinaa.

Dodiih

Ahkeran mainostuksen jälki näkyy, viidessä päivässä yli sata kävijää (älkää selittäkö mitään laskurin toiminnasta, olen sokea/kuuro/mykkä)!! ;DD

Se on Tapanin päivää, taidan laittaa eräälle Tapanille jonkun ääliömäisen tekstiviestin asian johdosta, nimillä on niin mukavaa leikitellä, niillä juuri muuta käyttöä ole yksilöimisen lisäksi. Sekin on kyseenalaista kun nimenä on jokin juhavirtanen, yksilöidy siinä sitten kun jo samassa koulussa on muutama samanniminen. Googlasin tässä joku päivä itseni, minuakin löytyy monenlaisena versiona, yksi mm. väsää ristikoita:o Kaikkeen minäkin ehdin, heh.

Muuttoasiat pyörii mielessä, tahtoisi niin kovin varmistua tästäkin asiasta, minusta on kasvanut epävarma pessimisti kaikenlaisten kolhujen jäljiltä, sillä olen luonteeltani enemmän realistinen optimisti. Toisaalta seura alkaa vaikuttaa, kohta neljä vuotta täyteen täällä asumisyksikössä jossa koko ajan ympärillä enemmän ja vähemmän rikkoontuneita persoonia.
Eräs ikuinen pessimisti varsinkin ketutaa ajoittain, puheessakin koko ajan negatiivisiä ilmauksia tyyliin elämä on lusimista, saunan löylyistä lähteminen luovuttamista jne. Varsinkin nämä alkoholiosaston miehet rassaa ajoittain, erittäin herkkänahkaisia, impulsiivisia ihmisiä, yksikin naljailee kaikista kaikille mutta jos pieni pilkka sattuu osumaan häneen niin hyvä kun ei päälle käy, ovet paukkuen katoaa ulos=)
Voivoivoi tai sitten ei, mitäpä tässä voivottelemaan, meitä on moneen junaan, osa jää asemalle.Sitten on niitäkin jotka kyselevät hölmönä jotta mikä helvetin juna? Kiskot?

Jos asiat menee putkeen,pääsen viettämään tupaantuliaisia ja syntymäpäiväjuhlia samaan syssyyn!! 13.1. tulee täyteen 42 vee täällä tallaamista. Koska olen kilahtanut alkulukuihin (=voidaan jakaa vain itsellään ja ykkösellä) niin tuosta vuosi- ja päivämäärästä saakin revittyä irti kaikenlaista numerokivaa=) 13.1.2010 pelkästään sisältää 2x1,2,3.. ja se 42, se on seitsemän ensimmäisen (1,2,3,5,7,11,13) summa!! Linnuradan käsikirja liftarille -opuksessahan tämä on se vastaus kaikkeen, tai ainakin siihen kysymyksen joka pitää esittää jotta selviää maailmankaikkeuden, elämän ja muun sellaisen tarkoitus;D

Tähän loppuun kuva jolla ei ole mitään tekemistä tekstin kanssa :P

Hammashuoltoa susien tapaan:


Tokeentukaa joulusta pikkuhiljaa, älkää käykö vaa'alla jotta ette suruunne joisi välipäiviä=)

T:Sus'

Iiiihan loppuun kysymys: mikä on pääsiäiskäpälä?

2 kommenttia:

  1. Pääsiäiskäpälä? Voihan nyt, en taida tietää vastausta, en saanut pulmapuodin peliäkään tehtyä..osoittaakohan jotakin älykkyydestä tai sen puuttumisesta? Vai menisikö se sen kiiruhun piikkiin? Menit sitten poistamaan sen vahvistuksen...mutta ei mun takia tarvi, mitäs jos nyt sitten tuleekin jokin...spämmi, vai mitä ne on?? Toivon, että pääset muuttamaan synttäripäivänäsi tai vaikka jo ennemminkin! Mukavaa loppujoulua ja rauhaisaa oloa.

    VastaaPoista
  2. Viluiselle kattilaiselle: vahvistus on nyt poissa, ei sitä muutkaan tarvii, ehkä sitten kun on tuhat lukijaa jolloin sivu nousee hakukonetuloksissa eli alkaa tulla roskapostia tjsp.
    Vastauksen kerron vaiks uutena vuotena niin saa arvailla muutkin, eli jos tietää joku niin laittakaa vaikka s-postia, laitan ekalle oikein päätelleelle jotain kivaa =)

    VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.