24 joulukuuta, 2009

Joulu on taas, kynttilät täynnä puuroo!!

Hiihaahoo, hyvää joulua kaikille!

S'on jouluaatto ja lahjat avata saa! Aloin heräillä vähän ennen seitsemää ja tuo ajatus pukkasi mieleen, avaten silmät seljälleen! Valot päälle ja rapisuttamaan paketteja, hyvä kun ehdin käydä vedet heittämässä. Olen oppinut vanhemmalla iällä arvostamaan jouluisia pieniä iloja;DD.
Nuorempana nimittäin mutsi piti kukkakauppaa ja sehän on alan sesonki joten joulut tuli aika tehokkaasti harrastettua lapsityövoimana olemista: olin se jannu joka toi niitä kukkapaketteja Vaajakosken alueella kymmenisen vuotta ja teininä olin sitten joulupukkina lippukunnan järjestämässä pukkipalvelussa.

Ensimmäisestä paketista ilmaantui laatua. Haisuli-pyyhe (sinänsä villi idea=) sekä Viivi ja Wagner -sarjakuva (sarjakuvat ovat autuutta!) Kiitos tästä Tampereen tontulle=)

Toinen oli kaksiosainen (sisältää osia-pakettinahan se saapuikin=): Roope-setä -lehtiä, suklaata, klassista musaa -cd ja ylläripyllärinä Siili-muki!!, sellainen versio missä pikkusiili esitelmöi korvien kätevyydestä tunneilmaisussa, huaaaaa!! ihana, varsinkin kun mukana oli erilaisia teepusseja, kyllä nyt kelpaa naaaaatiskella. Kiitos tästä Stadin tontulle!

Kolmas oli ääneen repeämisen paikka: Mauri Kunnaksen Robin Hood-värityskirja sekä puuvärit!!! "Ei ole todellista" totesin ääneen ja heko-hihi-hohottelin, ottaen huomioon että se tuli kuvataiteilijalta!!
Ruåtsinpyhtään tonttu saa tämän joulun erikoismaininnan ylettömän villistä ideasta<3

Kiitos joulupukille ja mahtihalit kaikille tontuille, te teette elämästä muutenkin elämisen arvoista!

Hyvää joulua ja saamisen iloa näin aattona,

T: Sus'

2 kommenttia:

 1. Ketturuukku24.12.2009 9.46

  Hyvää joulua, Hukkanen!

  Mielenkiintoiselta vaikuttaa blogisi, tulen varmasti seuraamaan sitä jatkossakin:)

  Olen jotenkin ajautunut taiteelliseen tyhjiöön, en saa aikaiseksi mitään, enkä osaa arvostella muiden töitä. Kuuntelen samaa musiikkia päivästä toiseen ja pakenen lenkkipoluille. Kaipa tämä helpottaa joskus keväämmällä... Kuten sanoin joskus Tuomi Rannan foorumilla; Talvella ajattelen paljon tuntematta mitään, kesällä tunnen ajattelematta ja vasta keväällä ja syksyllä saavutan jonkinlaisen hauraan tasapainon :D

  Vietä mukava ja rauhallinen joulu!

  VastaaPoista
 2. Shkettutruukulliselle: Hyvää joulua sinnekin. Ei pidä ottaa paineita taiteellisista tyhjyyksistä, täyttyy ruukku ja oksentaa kettusensa ajallaan=)

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.