21 joulukuuta, 2009

Hiihaa, hän blogin aloittaa!!!

Laitetaas heti alkuun kaikki netissä käytetyt aliakset eli:

Hevoinen: tällä on tullut kommentoitua muiden blogeja. Alunperin otin käyttöön kun eräs ihminen ei halunnut erään foorumin ja oman blginsa yhdistyvän toisiinsa minkään mutkan kautta. Tämän siis hylkään ja alan käyttää tätä Sus'jolkottelee....

Elvistellen: tämä on tunnuksena Harhakuvassa, (lauluja, sanoituksia, runoja, siis omia)
Maija Vilkkumaassa,(keskustelufoorumi aiheesta)
ja www.80srocks.netissä.(keskustelufoorumi aiheesta)

Samuel Väsy: Samuel Väsy | Netlog (siis profiili netlogissa, löytyy mm. miun kaunis naamaseni, tämän hävitän tässä joku päivä, kokolailla kuollut mesta)

Olen ensi tammikuussa 42 vuotta täyttävä ajattelijaihminen. Well, kaikki ihmiset ajattelee, tosin saisivat ajatella vähän enemmän kun sitä varten on oikein lihaskin luotu. Siis erikseen=)

Muusikkona olen poukkoillut pienestä pitäen, ammatikseni en sitä halunnut tehdä. Laiskuus estää, ja ennen kaikkea musiikin soittamisen/tekemisen hauskuus säilyy näin paremmin (seliseli=).

Kirjoja olen ahminut heti kun osasin kontata kirjastoon, joskus 10-12 vanhana siirryin aikuisten osastolle. Lukeminen on niiiiiin jees.

Keräilyvimman alettua kasasin jonkinlaisen cd-kokoelman, kirjoja vähän ja nyt uusimpana elokuvia, satakunta on kertynyt eli siis elokuvat kolahtaa.

Varsinainen elämä sujuu tällä hetkellä ja tästä eteenpäin työkyvyttömyyseläkeläisen statuksella. En oikein ymmärrä miksi pääsin eläkkeelle, omasta mielestä ihan toimintakuntoinen vaan pitkä historia työttömänä ja varsinkin vakuuttava luettelo käyttämistäni substanssiaineista (lue: keskushermoston kautta vaikuttava aineet) riittivät minun siivoamiseksi tilastoista. Lievää aadeehoodeeta tai jotain sellaista on mutta kenelläpä ei;DD?

Elämän tarkoitustani, sitä annettua, toteutan auttamalla ihmisiä psyyken ongelmissa, ihan vain mekaanikkotasolla. Mikäli antaa aihetta niin ohjaan "oikeille" päälääkäreille. Loistavimmista saavutuksistani on erään koulukiusatun saaminen raiteilleen, eivät muuten enää vittuile sille pätkääkään, heh. Toki oli muutakin ongelmaa tällä tytöllä (oli 13 kun aloitin) mutta niistä ohjasin puhumaan muille, vierempää löytyville. Tämä projekti siis tapahtui netitse, sen sata miljoonaa viestiä...vuosi ja kolme kk meni ennen kuin uskalsin laskea irti/oli valmis omilleen. Hieno tyttö, paljon paskaa tuuria.

Kuunnelkaa toisianne, havaitkaa surua, ongelmia, jne....ja toimikaa!

Sus' jolkottelee..... (henkieläimeni on Susi, Naakka tarkkailee kokonaisuuksia, Haukan katseenkin saan aikaiseksi ja tarvittaessa paiskaan pöytään Miljoona Pupua=)


7 kommenttia:

 1. Heleijjaaa! Oliksmä eka:DDDD
  Voi kui on hauskaa, että oot täällä!
  Mäpäs napsutan itteni heti lukijaks!
  Se on sau!

  VastaaPoista
 2. aa: olit eka, veit POIKUUDEN blogilta;DDD

  VastaaPoista
 3. heh, Arjaanneli voitti! Mutta niinpähgän vaan mäkin oon jo täälä...työt haittaa harrastuksia...me palajamma!

  VastaaPoista
 4. Täs sulle vinkki siihe laskuriin.( Kävin Hukan tykönä ja huomasin kysymyksen!)
  http://ilmainenlaskuri.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. vilukissi: juu PORNIS vei poikuuden,heeheehee

  aa: kiitos, tutkin heti asiaa

  VastaaPoista
 6. Hyvinhän tuo alkaa. Ei muuta kun jatkoa jos omat ei piisaa.

  VastaaPoista
 7. O-s-t h-n-n:Jos ei omat piisaa niin nääpistellään sitten vaikka silta Harmaalta Sudelta, tiiäkkö miehen?

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.